Magyar főoldal | Angol főoldal

Pénzforgalom

Az üzleti élet egyre éleződő versenyében elengedhetetlenül fontos a fizetési kötelezettségek határidőn belül történő és költségtakarékos teljesítése. A Citibank fejlett könyvelési rendszerei és kiterjedt nemzetközi hálózata biztosítják, hogy átutalásaik a legrövidebb idő alatt érjék el a címzetteket. A Citibanknál vezetett bankszámláikról ügyfeleink forint- és devizautalásokat egyaránt kezdeményezhetnek.

A Citibank által nyújtott előnyök

A Citibank globális hálózata és levelező banki kapcsolatainak köszönhetően kiváló minőséget és gyorsaságot biztosít az átutalások terén is.

Forint átutalási megbízások

A forint átutalási megbízások típusai

Citibankon belüli átvezetés:

a Citibank által kezelt számlák közötti átvezetés azonnal megtörténik.

Citibankon kívüli átutalás:

az átutalt összeg a következő banki munkanapon kerül jóváírásra a kedvezményezett számláján, amennyiben a megbízást a Citibank a megbízás benyújtási határidőn belül megkapja.

VIBER (valós idejű) átutalás:

nagy összegű illetve sürgős tételek átutalására javasolt átutalási mód,

az átutalt összeg még aznap jóváírásra kerül a kedvezményezett számláján, amennyiben a megbízást a Citibank a megbízás benyújtási határidőn belül megkapja.

Forint átutalási megbízáshoz kapcsolódó speciális szolgáltatások

Devizaátutalások

Ha nincs szükség átváltásra, akkor már a megbízást követő első munkanapon megérkezik az átutalás a kedvezményezett bankjába.

Amennyiben átutalásához szükség van átváltásra, a pénz a fizetési megbízást követő második banki munkanapon érkezik meg a kedvezményezett bankjába.

Ha sürgős fizetésre van szüksége, igénybe veheti a Citibank QuickFX szolgáltatását, melynek segítségével csökkentheti az átváltáshoz szükséges napok számát.

Devizaátutalások