Magyar főoldal | Angol főoldal

Bérszámla, bérfizetések

Bérkifizetés céljából javasoljuk egy elkülönített számla megnyitását, ezáltal könnyebben biztosítható a bérkifizetésekre vonatkozó információk bizalmas kezelése, valamint a bérfizetésekhez kapcsolódó jelentések összeállítása is. Bérfizetéskor a bérek teljes összegét átvezetjük a főszámlájáról a bérfizetési számlára és az egyes kifizetéseket a bérszámláról teljesítjük. Ily módon a bérkifizetésekhez kapcsolódó információ egyedül ezen a számlán lesz hozzáférhető. A bérfizetési számla kivonatát bankunk elkülönítve kezeli és közvetlenül cégük által felhatalmazott személyek részére postázza.

Vállalata munkabér kifizetéseit bankunk elektronikus banki rendszerén, a CitiDirect elektronikus banki rendszeren keresztül kezdeményezheti A CitiDirect által nyújtott különböző hozzáférési jogok segítségével biztosítani tudjuk, hogy csak a cég által meghatalmazott személyek indíthassanak bérfizetési átutalásokat és csak ezen személyek hívhassanak le a számlával kapcsolatos információkat.

A munkabéreket csoportos átutalásokként is indíthatja, ami lehetővé teszi, hogy strukturáltabban továbbítsa bérkifizetéseit, továbbá olyan munkavállalóknak is utalhasson, akik nem rendelkeznek saját bankszámlával.

részletek

Megbízások benyújtása történhet:

Megbízási beérkezési határidők:

Nagyvállalati Fizetési Számla Kondíciós Lista