Romana | English

Misiunea si valorile noastre

O misiune de a sprijini creșterea și progresul economic


Ce puteți aștepta de la noi și ce așteptăm de la noi înșine

Misiunea Citi este de a servi ca un partener de încredere pentru clienții noștri, oferind în mod responsabil servicii financiare care să sprijine creșterea și progresul economic. Activitățile noastre de bază sunt protejarea activelor, creditarea, efectuarea plăților și accesarea piețelor de capital în numele clienților noștri. Avem 200 de ani de experiență în a ne ajuta clienții să facă față celor mai dificile provocări ale lumii și să valorifice cele mai mari oportunități. Suntem Citi, banca globală – o instituție care conectează milioane de oameni din sute de țări și orașe.

Sprijinim companiile să își optimizeze operațiunile zilnice, fie că au nevoie de capital de lucru, să plătească salarii sau să își exporte mărfurile în străinătate. Ajutăm companiile să se dezvolte, creând locuri de muncă și valoare economică reală acasă și în comunitățile din întreaga lume. Oferim finanțare și sprijin guvernelor la toate nivelurile, astfel încât acestea să poată construi infrastructură durabilă, inclusiv locuințe, transport, școli și alte lucrări publice vitale.

Aceste capabilități creează obligația de a acționa în mod responsabil, de a face tot posibilul pentru a crea cele mai bune rezultate și de a gestiona cu prudență riscul. Dacă greșim, luăm măsuri decisive și învățăm din experiența noastră.

Ne străduim să câștigăm și să menținem încrederea publicului prin aderarea constantă la cele mai înalte standarde etice. Le cerem colegilor noștri să se asigure că deciziile lor trec trei teste: sunt în interesul clienților noștri, creează valoare economică și sunt întotdeauna responsabile sistemic. Când facem aceste lucruri bine, avem un impact financiar și social pozitiv în comunitățile pe care le deservim și demonstrăm valoarea unei bănci globale.