Magyar főoldal | Angol főoldal

Értékpapír-piaci szolgáltatások

Értékpapír-piaci szolgáltatások terén az állampapírokon, valamint hazai és nemzetközi vállalati kötvényeken túl ügyfeleink számára elérhetőek a magasabb hozam realizálását lehetővé tevő különböző piaci árfolyammutatókhoz, illetve hitelpiaci mutatókhoz kötött strukturált kötvények is.

Hazai és nemzetközi állampapírok és vállalati kötvények

A Citibank - amely a magyarországi Elsődleges Forgalmazói Rendszer tagja - a befektetési lehetőségek széles körét kínálja ügyfeleinknek:

Strukturált kötvények

A strukturált kötvényeknek két fő típusa létezik: a piaci árfolyamokhoz kötött és a hitelpiac változásaihoz kapcsolódó termékek. Az első kategória legismertebb termékei a sávban kamatozó kötvények és a konvergenciakötvények. A hitelpiaci mutatókhoz kapcsolt termékek közül az egy vállalat vagy egy ország fizetőképességéhez igazodó kötvények, a nagyobb kockázatot magukban rejtő, párhuzamosan több vállalat vagy ország kitettségét hordozó kötvények, illetve egyéb hitelfelár-változáshoz kapcsolódó értékpapírok a legelterjedtebbek. A strukturált megtakarításokhoz hasonlóan a Citibank a strukturált kötvények esetén is készséggel áll ügyfelei rendelkezésére testreszabott konstrukciók kialakításában.