Magyar főoldal | Angol főoldal

Strukturált befektetések

A Citibank rugalmas forint és deviza lekötött betéti konstrukciókat kínál 1 000 000 forint (HUF), illetve 10 000 amerikai dollárnak (USD) megfelelő devizaösszegtől. Az igényeknek megfelelően az eredeti lekötött betét meghosszabbítható a felhalmozott kamat felvételével vagy anélkül is.

A látra szóló és lekötött betéteken túl a Citibank - a derivatív-piaci pozícióját kihasználva - a strukturált befektetési termékek körébe tartozó strukturált megtakarítások széles választékát kínálja ügyfeleinek.

Lekötött betétek

A Citibank rugalmas forint és deviza lekötött betéti konstrukciókat kínál középvállalati ügyfelei részére. Lehetőségük van 1, 2, 3 hetes, illetve 1, 2, 3, 6 és 12 hónapos futamidővel lekötött betétként elhelyezni szabad pénzeszközeiket. A lekötött betét segítségével a forint- és devizaszámlákon rendelkezésre álló pillanatnyi likviditási szükségletet meghaladó pénzeszközök hatékonyabb kezelésére van lehetőség. Igény szerint kiválasztható, hogy egyszeri, vagy ismétlődő legyen a betétlekötés.

Vállalati forint és deviza lekötött betéti kondíciók

Strukturált megtakarítások

A hagyományos lekötött betétek mellett egyre népszerűbbek a strukturált megtakarítások, melyek – bizonyos mértékű piaci kockázat vállalása mellett – jellemzően az átlagos piaci megtérülésnél magasabb hozam elérését teszik lehetővé. Legelterjedtebb típusuk a tőkegarantált, devizaárfolyamhoz kötött banki betét, valamint a prémium megtakarítás. A nagybefektetők és a jelentős készpénzállománnyal rendelkező vállalatok számára a Citibank egyéni igényekhez alakított, az ügyfelek várakozásainak megfelelő strukturált megtakarításokat kínál.

Megbízások benyújtása történhet