Magyar főoldal | Angol főoldal

Letétkezelési szolgáltatások

A Citibank magyarországi értékpapír-letétkezelési üzletága elsőosztályú letétkezelési szolgáltatásokat nyújt piacvezető nemzetközi letétkezelő bankoknak, brókercégeknek és hazai befektetőknek. A magyarországi üzletág a Citi nemzetközi letétkezelési hálózatának (Direct Custody and Clearing), a világ legnagyobb közvetlen piaci elérést biztosító hálózatának része mely jelenleg több mint 60 országban van jelen és folyamatosan bővül.

Hazai ügyfélkörünk főleg befektetési alapokból, nyugdíjpénztárakból, biztosító- és egyéb gazdasági társaságokból áll. Globális al-letétkezelőnkön, elsősorban a Citi hálózatán keresztül hozzáférést biztosítunk több mint 100 ország értékpapírpiacához.

CitiDirect® for Securities

A CitiDirect for Securities egy interneten keresztül elérhető rendszer mely elemzéseket, tranzakció kezelést, dinamikus információ elérést biztosít és egyéb online szolgáltatásokat nyújt értékpapír számlavezetőknek, növelve az operációs hatékonyságot és ezáltal csökkentve a költségeket.

Execution to Custody

A Citi Execution to Custody (E2C) egy az értékpapír ügylet teljes életciklusát lefedő automatizált szolgáltatás, amely hozzáférést biztosít a Citi Global Markets és Citi letétkezelés globális hálózatához és szakértelméhez integrált és hatékony alkalmazáson keresztül.

Market Guide

A Market Guide - a CitiDirect for Securities alkalmazás része - ügyfeleink üzleti döntéseinek támogatásához nyújt folyamatosan friss piaci és szolgáltatási információkat közvetlen hozzáférést biztosítva a Citi helyi piaci és szolgáltatási szakértelméhez.

Angol nyelvű tájékoztatók és nyilatkozatok az alábbi helyen érhetőek el