Magyar főoldal | Angol főoldal

Bankkártya

MasterCard Corporate kártya

A MasterCard Corporate kártya lehetőséget nyújt a vállalat kártyabirtokosainak arra, hogy a MasterCard emblémával ellátott bankjegykiadó automatákból bárhol a világon készpénzhez jussanak, illetve MasterCard kártya-elfogadóhelyeken készpénz igénybevétele nélkül vásároljanak.

Jellemzők és előnyök:

Tranzakciós díjak és költségek

Nagyvállalati Fizetési Számla Kondíciós Lista

További információk

1. Kártyaigénylési és aktiválási információk

A kártya igénylésekor Önöknek nyilatkozniuk kell a kártyaszámla nyitó egyenlegéről, valamint az ahhoz rendelt egyes kártyák egyedi napi limitjeiről. Mind az egyenleg, mind a kártyalimitek a későbbiekben igény szerint módosíthatóak.

A kártyaigénylés beérkezését követő néhány napon belül a Citibank külön-külön borítékban és más-más időpontban postázza a kártyákat és a PIN kódokat a kártyabirtokosoknak. A kártyák a kipostázás időpontjában még nem aktívak.

A kártya a visszajuttatott és cégszerűen aláírt Átvételi elismervény alapján kerül aktiválásra. A kártya az aktiválástól számított második munkanaptól használható.

A kártyát kétévente a Citibank automatikusan és költségmentesen újítja meg.

Kártyaszerződés és -igénylőlap

2. A kártyához tartozó szolgáltatásaink

Készpénzfelvétel és kártyával történő fizetés esetén a kártyaszámlát a következő munkanapon terheljük meg, a fizetés értéknapjával. Bankunk a kártyatranzakciók részleteivel kiegészített számlakivonatot küld a kártyaszámláról a vállalat részére.

A telefonos ügyfélszolgálaton és a CitiDirect elektronikus banki rendszeren keresztül is bármikor kérhetnek információt a kártyaszámláról.

A kártya eltűnése, elveszése esetére az Önök rendelkezésére áll a +36-1-421-2299-es telefonszám, amely a nap 24 órájában hívható. A kártya letiltása után esetlegesen felmerülő veszteségek már a Citibankot terhelik.