Magyar főoldal | Angol főoldal

Készpénz

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepe 2022. december 5-i hatállyal megszüntette a Vállalati Pénztárának működését.

Készpénzes műveletek végrehajtására pénzszállító és készpénzfeldolgozó cégek közreműködésével továbbra is állunk ügyfeleink szolgálatára.

Forgalmazott valuták: HUF, EUR, USD, CHF, GBP

A szolgáltatás igénybevéltelének lehetőségeiről kérjük, egyeztessen kapcsolattartójával.

Zsákos készpénzbefizetés*

Önök megállapodhatnak egy biztonsági pénzszállító céggel a készpénz telephelyeken történő begyűjtésére. A pénzszállító cég páncélozott szállítóautóival begyűjti, majd feldolgozza a összegyűlt készpénzt.

A készpénzfeldolgozás a begyűjtés napjának éjszakáján történik, az összeget a Citibank a következő munkanap reggelén írja jóvá a vállalat számláján. A befizetett összeg a jóáírást követően azonnal elérhető. A pénzszállító cég alkalmazása nagy biztonságot jelenthet az Önök számára és minimálisra csökkentheti a készpénzkezeléssel és szállítással járó kockázatot.

*Zsákos készpénzbefizetésre Pénzszállítóval csak a Bank előzetes engedélyével köthető szerződés.

Zsákos készpénzkifizetés

Önök megállapodhatnak egy biztonsági pénzszállító céggel a készpénz telephelyre történő kiszállítására. A pénzszállító cég páncélozott szállítóautóival szállítja ki a megrendelt készpénzt.

Zsákos forint- és a forglamazott külföldi valutákban (USD, EUR, CHF, GBP) történő zsákos kifizetési igényét kérjük a kifizetés értéknapja előtt 2 banki munkanappal 13.00 óráig továbbítsa Bankunk felé a citihu.documentation@citi.com központi email címre.

Zsákos készpénzbefizetésre és készpénzfelvétel kizárólag az Ügyfél által a Bankhoz előzetesen benyújtott nyilatkozat alapján van mód, melyben az ügyfél tájékoztatja a Bankot, hogy melyik Pénzszállító cég jogosult a nevében készpénzt szállítani és feldolgozni. Szolgáltatóváltás esetén az Ügyfélnek új felhatalmazást kell benyújtania.

Tranzakciós díjak és költségek

Kondíciós Listák