Magyar főoldal | Angol főoldal

2020. január 23.

A Citi Magyarország Toldi Balázst nevezte ki kereskedelmi banki üzletágvezetőjének

A Citi Magyarország január 16-ai hatállyal Toldi Balázst nevezte ki a kereskedelmi banki üzletágvezetőjének.

A Citi kereskedelmi banki üzletága elsősorban a kis- és közép méretű vállalati piac felső szegmensében lévő, növekvő, valamint digitális iparágakban működő cégek számára nyújt pénzügyi szolgáltatásokat Magyarországon. Toldi Balázs az üzleti stratégia kialakításáért és annak megvalósításáért felel ezzel is hozzájárulva a bank organikus növekedési céljai eléréséhez a helyi piacon.

Toldi Balázs nemzetközi MBA vezetői diplomáját közös képzés keretében a University of Minnesota-n és a Vienna University of Economics-on szerezte. A szakember 20 éves banki és pénzügyi szolgáltatási tapasztalattal rendelkezik, és 12 év után csatlakozott újra a Citi csapatához. Korábban kereskedelmi lízinggel és értékesítés menedzsmenttel foglalkozott, legutóbbi pozíciójában egy jelentős magyar pénzintézet kereskedelmi banki üzletágát vezette.

Balázs kinevezéséről Kevin A. Murray, a Citi kelet-európai régiójának vezetője és a Citi Magyarország vezérigazgatója a következőket mondta: “Nagy öröm számunkra, hogy egy olyan átfogó kereskedelmi banki tapasztalattal rendelkező kolléga mint Balázs, újra csatlakozott a Citi Magyarország csapatához. Az ő közreműködésével tovább erősítjük ügyfélkapcsolatainkat, hogy szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk ügyfeleink növekedéséhez itthon és külföldön egyaránt. Gratulálunk Balázsnak és sok sikert kívánunk új pozíciója betöltéséhez!”

A Citi Magyarországról

A Citi Magyarország idén már 35 éve kínál innovatív pénzügyi megoldásokat a magyar bankpiacon. Világszínvonalú banki termékek és szolgáltatások széles körét nyújtja kis-, közép- és nagyvállalati, multinacionális, állami, valamint pénzügyi intézményi ügyfeleinek, így járulva hozzá terveik megvalósításához, céljaik eléréséhez. A 2005-ben létesített budapesti Citi Solution Centerrel együtt – amely széles körben nyújt szolgáltatásokat a technológia, az üzleti adminisztráció, a pénzügy, a kockázatkezelés és -kontroll területein a Citi-leányvállatainak világszerte – a Citi Magyarországnak több mint 2200 munkavállalója van. További információ a www.citibank.hu weboldalon.

A Citiről

A Citi vezető globális bankként közel 200 millió lakossági, vállalati, állami és intézményi ügyfelet szolgál ki világszerte több mint 160 országban és közigazgatási területen. A Citi a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját kínálja ügyfelei részére, beleértve a lakossági banki szolgáltatásokat, a hiteleket, a vállalati és a befektetési szolgáltatásokat, az értékpapír-kereskedelmet, illetve a tranzakciós szolgáltatásokat és a vagyonkezelést.

Vissza a Sajtószobába