Magyar főoldal | Angol főoldal

A Citi Magyarország vezérigazgatósága új, „zöld” irodaházba költözik

Budapest – A Citibank Europe plc Magyarországi Fióktelepének székhelye új, 8000 négyzetméteres irodába költözik 2018 december 1-jétől. Az új épület, amely az egyik legfejlettebb környezettudatos technológiával készülő irodaház Budapesten, a főváros központi irodafolyosóján, a Váci úton található.

2018. május 11.

Több mint 800 minőségi munkaállomással a Citi a most épülő Promenade Gardens teljes negyedik és ötödik emeletét foglalja majd el, folytatva küldetését, hogy az itt dolgozó kollégák világszínvonalú termékek és szolgáltatások széles körével szolgálják ki kis-, közép- és nagyvállalati, multinacionális, állami szektorbeli, valamint pénzügyi intézményi ügyfeleiket Magyarországon. A Citi munkatársai részére kialakított emeleti irodák mellett a földszinten egy 90 négyzetméteres, tágas ügyféltér áll majd a vállalati ügyfelek rendelkezésére a napi készpénzforgalmi ügyletek lebonyolítására. Az irodaház nagy vízfelülettel tarkított, parkosított belső udvara kitűnő lehetőséget nyújt majd szabadtéri megbeszélésekre vagy akár egy rövid feltöltődésre két tárgyalás között az itt dolgozók számára.

Kevin A. Murray, a Citi közép-európai régiójának vezetője, a Citi Magyarország vezérigazgatója elmondta: “célunk, hogy az eddig külön épületben működő üzleti és funkcionális területeken dolgozó kollégák számára – a közös irodaházba költözéssel – elősegítsük a szorosabb együttműködést az ügyféligények még jobb kiszolgálása és ezáltal az ügyfélelégedettség további növelése érdekében. Mindemellett az új iroda kialakítása nemcsak az üzleti célok megvalósítását erősíti, de összhangban van a Citi globális Fenntartható Fejlődési Stratégiájával is, melynek egyik fő célja, hogy csökkentse ökológiai lábnyomunkat. A költözéssel egy újabb nagyon fontos lépést teszünk ebbe az irányba, ami jól tükrözi elkötelezettségünket a környezetbarát működés iránt.”

Csalló Kornél, a Citi Magyarország Ingatlangazdálkodásért felelős igazgatója kiemelte: “az épület LEED Gold és BREEAM Very Good környezettudatos minősítései, valamint különleges műszaki megoldásai garantálják többek között a dolgozóbarát, egészséges és fenntartható munkahelyi légkör megteremtését az itt dolgozó kollégák számára. Olyan részletekre is odafigyeltünk az új iroda kiválasztásánál – szem előtt tartva a fenntarthatósági szempontokat – mint például az épület megközelíthetősége, amely a kerékpárral és a tömegközlekedéssel érkezők számára egyaránt kiváló.”

A Citi Magyarország Hungária körúton található másik irodaépületében a Citi Szolgáltató Központ dolgozói továbbra is a szolgáltatások széles körét nyújtják a Citi-leányvállalatok számára világszerte a technológia, az üzleti adminisztráció, a pénzügy, a kockázatkezelés és -kontroll területein. Az itt lévő Citi irodák LEED Gold és Platinum minősítéssel rendelkeznek, mely biztosítja a fenntarthatóság terén eddig elért eredményeket, ezzel is hozzájárulva az egészséges, produktív és hatékony munkakörnyezet megteremtéséhez.

Vissza a Sajtószobába