Magyar főoldal | Angol főoldal

A Citibank Mobilbank szolgáltatása nyerte Az év lakossági mobileszköz alkalmazása top díjat a 2014 MasterCard – év bankja versenyen

2014. november 20.

Budapest. A Citi Magyarország Mobilbank szolgáltatásának ítélte az első díjat megosztva a zsűri Az év lakossági mobileszköz alkalmazása díjkategóriában a 2014 MasterCard – év bankja versenyen. A letisztult megjelenésű és egyszerűen navigálható Citibank Mobilbank szolgáltatással az ügyfelek kényelmesebben férnek hozzá bankszámláikhoz, és gyorsabban intézhetik pénzügyeiket, bárhonnan, bármikor.

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország vezérigazgatója a díjak elnyerése kapcsán elmondta: „Ez a díj a Citi vezető digitális megoldásait méltatja, amelyeket a kiváló ügyfélélmény biztosításának szándékával fejlesztettünk ki. Az elismerés ügyfélközpontúságunkat és a csapatunk erőfeszítéseit is méltatja, akik továbbra is a legmagasabb színvonalú szolgáltatásokat nyújtják ügyfeleinknek.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője megjegyezte: “Ügyfeleink út közben vagy az otthonuk kényelméből egyaránt élvezhetik a Citibank Mobilbank szolgáltatás által nyújtott kiváló és biztonságos digitális élményt. Ellenőrizhetik bankszámláik egyenlegét, kifizethetik számláikat és utalásokat indíthatnak, bárhol, bármikor.”

A MasterCard – év bankja díjról

Magyarországon 2006 óta rendezik meg a MasterCard – év bankja versenyt, amelynek főtámogatója a MasterCard Worldwide. A szakmai kategóriák díjait egy független, pénzügyi és gazdasági vezetőkből, szakújságírókból és egyetemi tanárokból álló, közel száztagú zsűri szavazás útján ítéli oda.