Magyar főoldal | Angol főoldal

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország vezérigazgatója Pro Facultate Díjat kapott a Budapesti Corvinus Egyetemtől

2014. szeptember 29.

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország vezérigazgatója a Budapesti Corvinus Egyetem Gazdálkodástudományi Karának 2014. évi Pro Facultate Díját vette át üzleti kategóriában a kar Diplomaosztó rendezvényén 2014. szeptember 18-án.

Prof. Rostoványi Zsolt, az egyetem rektora, Dr. Zoltayné Dr. Paprika Zita, a Gazdálkodástudományi Kar dékánja, és Dr. Fiáth Attila, a Vállalkozások Pénzügyei Tanszék docense adták át a díjat Aftab Ahmednek, a kar érdekében folytatott kimagasló tevékenységéért.

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország vezérigazgatója Pro Facultate Díjat vett át a Budapesti Corvinus Egyetemtől

Méltató beszédében Fiáth Attila, aki egyben a Corvinus Egyetem-Citi Oktatási Program vezetője, megköszönte Ahmed úrnak az elkötelezett tevékenységét, amellyel hozzájárult az oktatás színvonalának növelésére és a diákok számára fejlődési lehetőségek biztosítására irányuló kari törekvések megvalósulásához. Elismerően szólt a vezérigazgató tevékenységéről, ami túlmutat a puszta adományozáson, hiszen ő idejét, tapasztalatait és tanácsait megosztva támogatja a fiatalokat, és ezzel egy mások által is követendő példát állít fel.

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország vezérigazgatója a díj elnyerése kapcsán elmondta: „Nagy öröm és megtiszteltetés számomra ennek a rangos díjnak az elnyerése, amely elismeri a Citi hosszú távú elkötelezettségét az oktatás és a közösségek támogatása iránt. A Budapesti Corvinus Egyetemmel fennálló kapcsolatunk lehetőséget kínál számunkra, hogy segítsük a diákokat és a fiatal szakembereket.”

A Gazdálkodástudományi Kar rangos Pro Facultate Díját 2010-ben alapították a kar hírnevének és tekintélyének növelésében kiemelkedő szerepet játszó személyek elismerésére az üzleti és az akadémiai együttműködés területén. A díjat évente egy alkalommal a Gazdálkodástudományi Kar Dékáni Kabinetjének javaslatára a tanévzáró Kari Tanács ítéli oda. A díjazott személyére a kari szervezeti egységek vezetői tehetnek javaslatot.

Vissza a Sajtószobába