Magyar főoldal | English Mainpage

A Citi kivételes kedvezményeket kínál betéti és hitelkártya-birtokos ügyfeleinek a Hotel Privileges Programban

Prémium szolgáltatások luxusszállodákban és egyéb kedvezmények világszerte a Citi kártyabirtokos ügyfeleinek az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban

2013. szeptember 18.

A Citi bejelentette a Hotel Privileges Program elindítását Magyarországon és az Európa, Közel-Kelet és Afrika régió több országában. A programot úgy alakították ki, hogy kézzelfogható előnyöket kínáljon a Citi betéti és hitelkártya-birtokos ügyfeleinek kiemelt szállodákban, beleértve az elérhető legkedvezményesebb szállásdíjakat, ingyen reggelit két fő részére, díjmentes internetkapcsolatot vagy későbbi kijelentkezést, mindezt abból fakadóan, hogy a Citi ügyfelei.

A Hotel Privileges világszerte több mint 1000 luxushotelben kínál kedvezményeket, amelyek között megtalálható a Fairmont Hotels & Resorts, a Small Luxury Hotels of the World klub kisméretű luxusszálloda tagjai, a Raffles, a Swissôtel és sok más luxusszállás.

„Világszerte ez az első ilyen kaliberű programunk. Nagy örömmel kínáljuk ügyfeleinknek a változatos és különleges kedvezményeket ebben a programban, amely a kedvezményprogramok újragondolásának eredményeként született” – mondta John Denhof, a Citi kártyaüzletágának vezetője az Európa, Közel-Kelet és Afrika régióban. „Ez a VIP kedvezményprogram egyike annak a számos előnynek, amelyet Citi ügyfeleink élvezhetnek.”

„Arra ösztönözzük magyarországi ügyfeleinket, hogy használják ki a program által nyújtott nagyszerű előnyöket” – mondta Jon Wiggins, a Citi Magyarország lakossági üzletágának vezetője. „Mindössze annyit kell tenniük, hogy meglátogatják a Hotel Privileges honlapját a https://hotelprivileges.com linken, ahol kiválaszthatják a szállodát vagy az úti célt, és a Citi kártyájuk első hat számjegyének megadását követően azonnal igénybe vehetik a speciális kedvezményeket és az exkluzív szolgáltatásokat.”

A Hotel Privileges minden Citi betéti és hitelkártyával rendelkező ügyfél számára elérhető Magyarországon, Bahreinben, Csehországban, Egyiptomban, Görögországban, Lengyelországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Arab Emirátusokban. Hamarosan világszerte több országra is kiterjesztik a programot.

Hotel Privileges előnyök

Mindegyik ajánlat az alábbi kedvezmények kombinációját tartalmazza:

Vissza a Sajtószobába