Magyar főoldal | English Mainpage

300 partnercég információit tudják egyszerre nyomon követni a Citi vállalati ügyfelei a díjmentes Citi–Opten Partnerfigyelő szolgáltatással

2013. szeptember 3.

A Citi Magyarország vállalati ügyfelei díj nélkül vehetik igénybe a Citi–Opten Partnerfigyelő szolgáltatást, amelynek segítségével gyorsan és egyszerűen követhetik nyomon az akár 300 partnercégük pénzügyi és likviditási helyzetével kapcsolatos információkat. Az online platformon többek között megtudhatják, ha partnerükkel szemben esetleg csődeljárás, felszámolási vagy végelszámolási eljárás indult, vagy ha a cég megszűnt.

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország vezérigazgatója elmondta: „A jelenlegi gyorsan változó piaci környezetben számos kihívással szembesülnek a vállalatok, ezért is van egyre nagyobb jelentősége annak, hogy üzleti partnereikről gyorsan és egyszerűen juthassanak naprakész, megbízható információhoz. Ebben kívánjuk támogatni ügyfeleinket ezzel az új szolgáltatással.”

„Tapasztalatból tudjuk, hogy a nem fizető vevők komoly hatással lehetnek vállalati ügyfeleink likviditására, beszállítóik megszűnése pedig az üzletmenet folytonosságát veszélyeztetheti. Ezzel az új, innovatív szolgáltatással ügyfeleink könnyen és gyorsan hozzájuthatnak azon információkhoz, amelyek segíthetnek nekik időben elkerülni a kockázatos üzleteket, illetve kialakítani a megfelelő válaszlépéseket” – tette hozzá Szabó István, a Citi vállalati üzletágának, a Citi Commercial Banknak a magyarországi vezetője.

A Partnerfigyelő szolgáltatást igénybe vevő ügyfelek 300 partnerig egyetlen platformon, díjmentesen követhetik nyomon a Citi Magyarországnál vezetett számlájukra utaló cégeket, illetve az onnan indított utalások kedvezményezettjeit az alábbi információk szemszögéből:

Vissza a Sajtószobába