Magyar főoldal | English Mainpage

A Citi Magyarország online virtuális játékában tesztelhető,hogyan lehet elérni magas kamatot a Prémium Megtakarítással

2013. augusztus 28.

A Citi Magyarország most ingyenes online virtuális játékban teszi lehetővé, hogy minden érdeklődő kipróbálhassa, hogyan működik a Prémium Megtakarítás. A www.citibank.hu weboldalon kialakított virtuális játék 2013. december 31-ig él. A játékban minden regisztrált résztvevő részére legfeljebb 8 millió virtuális forint áll rendelkezésre, hogy a forintból, euróból, amerikai dollárból, svájci frankból, kanadai dollárból, illetve angol fontból kialakítható 30 kombináció közül, az általa kiválasztott konstrukcióval, illetve átváltási árfolyammal akár két számjegyű kamatot is elérjen.

A játékban való részvétel nem jár semmilyen feltétellel vagy kötelezettségvállalással. Azonban ha valaki a játék során szerzett tapasztalatok alapján a valóságban is igénybe kívánja venni ezt a terméket, az a játékban nyert kamatát jóváírásként megkaphatja a játékszabályzat feltételei szerint. A játékszabályzat megtalálható a www.citibank.hu internetes honlapon.

Aftab Ahmed, a Citi Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Prémium Megtakarítás népszerűségét jól tükrözi, hogy az elmúlt egy év során háromszorosára nőtt a terméket igénybe vevő ügyfeleink száma. Online virtuális játékunkkal az a célunk, hogy minél szélesebb körben megismertessük ezt a terméket.”

Jon Wiggins, a Citi Magyarország lakossági üzletágának vezetője hozzátette: „Jól képzett bankáraink természetesen minden ügyfélkérdésre pontos és részletes választ tudnak adni. Mivel azonban itt az ügyfél maga választhat devizapárt és átváltási árfolyamot, megértjük, hogy kezdetben nem minden ügyfelünk számára egyszerű meghozni az elérhető kamatokat befolyásoló döntéseket. Így született meg az online virtuális játék ötlete, amitől azt reméljük, hogy személyes tapasztalat alapján még több ügyfél választja majd ezt a konstrukciót.”

A termékről

A Prémium Megtakarítás betétnek nem minősülő, nem tőkevédett megtakarítási termék, amely egy devizapár egymáshoz viszonyított árfolyamának alakulásától függően a betéti kamatoknál magasabb kamat elérésének lehetőségét hordozza magában. Amennyiben a futamidő végén gyengült vagy szinten maradt az alapdeviza árfolyama a párként választott deviza árfolyamához képest, a befektetés kamatokkal növelt értékét az alapdevizában írják jóvá az ügyfél számláján. Az ügyfél akkor is hozzájut a kamathoz és a tőkéhez, ha a futamidő végén erősödött a fenti kontextusban az árfolyam, ám ebben az esetben az általa előre kiválasztott alternatív devizában, a szerződéskötéskor kiválasztott árfolyamon átváltva történik a számlán a jóváírás.

A Prémium Megtakarításra vonatkozó megbízást a Citi-fiókokban, illetve az első bankfiókban adott megbízást követően a Citi treasury szakértőinek segítségével, rögzített telefonvonalon keresztül, valamint a Citibank Online internetes felületen is meg tudják adni az ügyfelek. A befektetendő minimumösszeg egymillió forint vagy ennek megfelelő összegű svájci frank, euró, angol font, amerikai, illetve kanadai dollár.

Vissza a Sajtószobába