Magyar főoldal | English Mainpage

A Citi Magyarország ügyfelei saját igényeikhez igazított magasabb színvonalú digitális szolgáltatásokat vehetnek igénybe a megújult Citibank Online internetes banki platformon

2013. július 2.

A Citi új digitális platformot vezetett be Magyarországon, hogy ügyfeleinek magasabb szintű ügyfélkiszolgálást nyújthasson, amikor igényeik szerinti helyszínen és időben banki ügyeiket intézik. Új struktúrájának és megjelenésének köszönhetően az ügyféligényekhez igazított új online banki rendszer használata egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb, a korábban megszokott erős biztonsági védelemmel. Ez a magyar piacon ma elérhető egyik vezető globális online banki rendszer.

Jon Wiggins, a lakossági üzletág vezetője elmondta: „Magyarország a világon az első országok egyike, ahol a Citi bevezette a szakmai elismerést is nyert új digitális rendszert, amely a mai kor modern technológiájára építve új szintre emeli az ügyfélkiszolgálást. Miközben növeljük az ügyfélélményt, szélesítjük az ügyféligényekhez igazított innovatív termékek és szolgáltatások körét. Jelentős befektetés révén úgy alakítottuk ki a Citibank Online és a Citi Mobilbank platformokat, hogy minden eddiginél könnyebb és biztonságosabb legyen a használatuk.”

„Ez egy jelentős mérföldkő a digitális banki szolgáltatások terén, világszinten és Magyarországon egyaránt. Gyorsabban és könnyebben tudjuk felmérni ügyfeleink banki szokásait és szükségleteit, beleértve a mindennapi életük során bizonyos helyzetekben felmerülő igényeiket. Amellett, hogy növekszik a banki ügyintézéshez kapcsolódó ügyfélélmény, kibővíti a lehetőségeinket, amelyekkel ügyfeleinket támogatni tudjuk pénzügyi céljaik elérésében” – tette hozzá Jon Wiggins.

A magyarországi ügyfelek számos új szolgáltatás előnyeit élvezhetik:

A Citi ügyfelei továbbra is élvezhetik a kiválóan képzett, magas szaktudású személyi bankárok által nyújtott kiszolgálást és tanácsadást, amelyet most az új, világszínvonalú technológián alapuló online rendszerben elérhető önkiszolgáló funkciók egészítenek ki.

Továbbfejlesztett biztonsági megoldásként az olyan kiemelt fontosságú tranzakciók, mint a PIN kód megváltoztatása, a bankszámlakivonathoz való hozzáférés, a személyes kapcsolattartási adatok megváltoztatása, az ügyfél mobiltelefonszámára küldött egyszer használatos biztonsági kóddal védettek.

Az idén a Citi digitális banki szolgáltatásait első helyezettként ismerte el az USA bankjai között a Forrester Research Inc. „Az USA-bankok biztonságos weboldalainak rangsora: A Citi az élre tör a kibővített funkcióknak és új megjelenésnek köszönhetően” című friss kutatásában.

Vissza a Sajtószobába