Magyar főoldal | English Mainpage

A Citi Magyarország az 50 ezredik Citi Life hitelkártya-birtokos ügyfelét köszönti

A hűségprogramban összesen közel 647 millió forint értékű Citi Forintot gyűjtöttek az ügyfelek 22 hónap alatt

2013. április 22.

A fővárosban élő Bodócs István vehette át a Citibank 50 ezredik Citi Life hitelkártyáját a 2013. április 22-én Budapesten megrendezett ünnepélyen. A Citi Magyarország mindössze 22 hónap alatt érte el ezt a jelentős eredményt, miután 2011 májusában bevezette az egyedülálló Citi Life multipartner hitelkártyát a magyar piacon. A Citi Life hitelkártya-birtokos ügyfelek összesen közel 647 millió forint értékben részesültek Citi Forintokban, amit saját döntésük szerint készpénz-visszatérítésre vagy egyéb kedvezményre válthattak a Citi folyamatosan növekvő, jelenleg 22 tagú partnerhálózatában. Az 50 ezredik ügyfél ajándéka 100 000 Citi Forint, amit az ügyfél tetszése szerint készpénz-visszatérítésre vagy a Citi Life Webshopban elérhető termék-, illetve szolgáltatásvásárlásra fordíthat.

Batara Sianturi, elnök-vezérigazgató (balra) átadja az 50 ezredik Citi Life hitelkártyát Bodócs István úrnak az április 22-i ünnepségen, Budapesten

Batara Sianturi, a Citi Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Nagy örömmel köszöntjük Bodócs Istvánt, az 50 ezredik Citi Life hitelkártya-birtokos ügyfelünket, és köszönjük a Citi iránti bizalmát. Ezt az alkalmat egy jelentős mérföldkőnek tartjuk, amely megerősíti a folyamatos innováció iránti elkötelezettségünket, és lehetővé teszi számunkra, hogy pénzügyi céljaikhoz és életstílusukhoz leginkább igazodó termékekkel szolgálhassuk a gyorsan változó ügyféligényeket. A Citi volt az első hitelkártyát kibocsátó bank a magyar piacon 1998-ban, és azóta is vezetjük az innovációs listát. Több olyan máig is egyedülálló szolgáltatást párosítottunk hitelkártyáinkhoz, mint például a Könnyített Törlesztés, a Tele-Kölcsön és a Tele-Kölcsön Plusz, amelyek kedvezményes kamattal, illetve előzetesen jóváhagyott, könnyen és gyorsan hozzáférhető – akár további – hitelforrásokkal tudják támogatni őket pénzügyi céljaik elérésében.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „A Citi Life hitelkártyához kapcsolódó legutóbbi innovációnk az érintésnélküli Mobil kártya bevezetése volt tavaly októberben. Az ügyféligényeket követve alakítottuk ki a Citi Life hűségprogramot, amelynek keretében Citi Life kártyás vásárlásaik után ügyfeleink az élelmiszerüzletekben 3 százalékos, tankoláskor 2 százalékos, illetve egyéb üzletekben egy százalékos egyedülálló visszatérítést kapnak, kiegészülve a 22 Citi Life partner több mint 800 üzletében nyújtott 2–15 százalék közötti kedvezménnyel. A hazai PayPass elfogadóhelyek száma gyors ütemben növekszik, jelenleg eléri a 15 ezret, amely egyre több alkalmat kínál ügyfeleinknek, hogy megtapasztalhassák az érintésnélküli gyors és kényelmes fizetés élményét Mobil kártyájukkal.”

Néhány érdekes statisztika a Citi Life hűségprogram értékeiből:

149 990 forint értékű iPad volt, míg a legkisebb összegért, azaz 375 forintért a Good Food gasztromagazin I. évfolyamának 1. számát választotta egy ügyfél.

Vissza a Sajtószobába