Magyar főoldal | English Mainpage

Új 0 Ft-os Bankszámla néven vezeti be a Citibank a piacon kiemelkedő új generációs nullaforintos bankszámláját

2013. március 7.

Miután a 2008-ban forradalmi újításként bevezetett Citibank 0 Ft-os Bankszámla öt egymást követő évben elnyerte a MasterCard – év bankja versenyben Az év lakossági számlacsomagja díjat, a Citibank most újabb, a kategóriájában kimagasló feltételeket nyújtó, innovatív terméket vezet be Új 0 Ft-os Bankszámla néven.

Az új generációs termék igénybevételének feltételeit* –, beleértve a Citibanknál fennálló 2 millió forint havi átlagegyenleget – teljesítő ügyfelek korlátlan díjmentes hazai forinttranzakcióra jogosultak a Citibank Online internetes banki rendszeren keresztül, és Magyarországon korlátlanul vásárolhatnak díjmentesen Citibank betéti kártyájukkal. Ezenfelül, a díjmentes hazai forint készpénzfelvétel az összes hazai ATM-hálózatban is része az új számlacsomagnak, továbbá a piaci átlagnál magasabb, 5 százalékos látra szóló kamatajánlat is párosul az új bankszámlához kapcsolható havidíj-mentes Takarék Plusz számlán.**

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Citibanknál örömmel vezetjük be az új generációs Citibank 0 Ft-os bankszámlát, amelyet az új piaci kihívásokra válaszul alakítottunk ki, hogy a jelen körülmények között is páratlan előnyöket tudjunk biztosítani ügyfeleink számára. Közel húszéves lakossági piaci működésünk során számos innovációt vezettünk be a magyar piacon; ez a termék a legfrissebb újításunk. A termékek és szolgáltatások folyamatos innovációja üzleti stratégiánk alapját képezi, és az újításban való élenjárást a jövőben is elkötelezetten folytatjuk.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „Lakossági termékeinket és szolgáltatásainkat, a digitális banki szolgáltatásokra összpontosító többcsatornás értékesítési és ügyfél-kiszolgálási hálózatunkat, illetve üzleti stratégiánkat úgy alakítjuk, hogy a modern technológiában jártas, tudatos, erős pénzügyi háttérrel rendelkező városi ügyfeleknek kínálhassunk vonzó ajánlatokat, akik legnagyobb mértékben tudják kihasználni innovációinkat. Ezen új generációs bankszámlacsomagunkkal ügyfeleink tranzakciós illeték miatt megnövekedett bankköltségeit szeretnénk csökkenteni, miközben életstílusbeli igényeiket is kiszolgáljuk.”

„Ehhez úgy járul hozzá a Citibank, hogy a digitális banki tranzakciókat ösztönözzük azáltal, hogy az összes hazai online forinttranzakciót, valamint a betéti kártyás vásárlásokat korlátlanul ingyen kínáljuk, és mivel megértjük, hogy bizonyos mértékben napjaink társadalmában is szükség van készpénzre, az ingyenes hazai ATM-készpénzfelvétel is részét képezi ennek a bankszámlacsomagnak. Ezzel egy új generációs nullaforintos bankszámlát hozunk vissza a magyar piacra” – tette hozzá Wiggins úr.

Azoknak az ügyfeleknek, akik egy-egy hónapban nem teljesítik a fenti havi átlagegyenleg iránti kritériumot ahhoz, hogy a bankszámlához kapcsolódó ingyenes tranzakciókat igénybe vehessék, az adott hónapban egy 3999 forintos havi díjat kell fizetniük, miközben az összes díjmentes tranzakció számukra is elérhető marad.

Az Új 0 Ft-os Bankszámlacsomag számlanyitási kritériumainak megfelelő ügyfelek a Citibank-fiókokban és az üzletkötőkön keresztül igényelhetik az új terméket***. További részletes információt a termékről és az igénylés feltételeiről a CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton, a 06-40-24-84-24-es kékszámon, valamint a www.citibank.hu honlapon kaphatnak az érdeklődők.

Vissza a Sajtószobába