Magyar főoldal | English Mainpage

A Citibank Magyarország is forgalmazza az 5,1%-os induló éves kamattal meghirdetett Prémium Euró Magyar Államkötvényeket

2012. december 10.

A Citibank Magyarország ügyfelei mostantól a Citibank fiókjaiban vásárolhatják meg a Magyar Állam által kibocsátott, három éves lejáratú, 5,1% induló éves kamattal meghirdetett Prémium Euró Magyar Államkötvényeket, már 100 eurótól.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Ez egy nagyon vonzó befektetési lehetőség euróban, figyelembe véve a kötvénykamatok aktuális jellemzőit az eurózónában. Befektetési ajánlatunk kiegészítése e Prémium Euró Magyar Államkötvénnyel kiválóan illeszkedik stratégiánkba, amelynek célja, hogy ügyfeleinket a rövid, közép- és hosszú távú pénzügyi céljaikat leginkább támogató, széles körű befektetési termékpalettával szolgáljuk ki.”

Jon Wiggins, a Citibank Magyarország lakossági üzletágának vezetője hozzátette: „Már most nagy ügyfélérdeklődést tapasztalunk az államkötvények iránt. A kötvények kamata az EUROSTAT Harmonizált Fogyasztói Árindexéhez kötötten változik, és már a három éves futamidő lejártát megelőző időszakban történő értékesítésük esetében is vonzó kamatlehetőségeket kínál. Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy használják ki azokat a lehetőségeket, amelyeket e prémium államkötvények nyújthatnak számukra egy jól diverzifikált befektetési portfólió részeként.”

Vissza a Sajtószobába