Magyar főoldal | English Mainpage

Új exkluzív Citigold Center bankfiókot nyitott a Citibank a MOM Parkban

A fiókot Marc Luet, a Citi lakossági üzletágának régióvezetője avatta fel

2012. november 13.

A Citigold ügyfelek mostantól a budapesti MOM Park Bevásárlóközpontban nyílt új, exkluzív Citigold Centerben is igénybe vehetik a Citibank világszínvonalú termékeit és szolgáltatásait. A főváros egyik kiemelt körzetének legnívósabb bevásárlóközpontjában található Citigold Centerben a Citibank modern design és innovatív digitális eszközök alkalmazásával növeli a banki ügyintézéshez kapcsolódó ügyfélélményt.

Marc Luet, a Citi Európa, Közel-Kelet és Afrika régiója lakossági üzletágának vezérigazgatója Budapestre érkezett, hogy felavassa a fiókot, ezzel is kifejezve a Citibank elkötelezettségét a magyarországi ügyfelek és az ország iránt. A fiókavató ünnepségen Luet úr elmondta: „A lakossági ügyfélkiszolgálás az ügyféligényekre válaszolva folyamatosan változik. Szem előtt tartva, hogy ma már a bankfiókokban is követni kell a globális digitális trendeket, a modern digitális technológia alkalmazásával alakítottuk ki az új Citigold fiókunkat, hogy így biztosítsuk a legnagyobb kényelmet és élményt ügyfeleinknek a banki ügyintézés során.”

Jon Wiggins, Apágyi Nóra fiókvezető, Marc Luet és Batara Sianturi (balról jobbra) felavatják a budapesti MOM Parkban nyílt új exkluzív Citigold Center bankfiókot

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója hozzátette: „A Citi globális stratégiájával összhangban fizikai jelenlétünket a nagyvárosi legnagyobb forgalmú helyszínekre összpontosítjuk. A Citi 200 éves történelmére, páratlan globális hálózatára és tudásbázisára építve tovább folytatjuk az innovációt, hogy ügyfeleink számára a legjobb pénzügyi megoldásokat tudjuk nyújtani, és segítsünk nekik eligazodni ebben a nehéz, kihívásokkal teli időszakban.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője elmondta: „A Hegyalja utcai fiókunkat áthelyeztük ebbe a nívós bevásárlóközpontba, hogy kihasználhassuk az épület kiváló infrastruktúráját, és kényelmesebbé tegyük ügyfeleink számára a fiók megközelítését. A fiókban a Citibank termékeit és szolgáltatásait interaktív módon bemutató, továbbá a friss hírek, árfolyamok, tőzsdeindexek és egyéb információk megjelenítését lehetővé tevő óriás elektronikus médiafal, valamint az értékesítést támogató öt LCD képernyő minden bizonnyal különleges élményt nyújt az ügyfeleknek.”

Vissza a Sajtószobába