Magyar főoldal | English Mainpage

Új XXL Személyi Hitel a Citibanktól most 17,9 százalékos éves kamattól

2012. október 2.

Az új Citibank XXL Személyi Hitel a magyar piacon kiemelkedő ajánlatként kínál lehetőséget az ügyfeleknek a 3 milliótól 6 millió forintig terjedő pénzügyi forrásokat igénylő terveik megvalósításához. Az új termék éves kamata 17,9 és 19,9 százalék között mozog a hitelbírálat eredményétől és a szerződéses feltételek különböző szintjeinek teljesülésétől függően, és egységesen vonatkozik az összes csatornán – bankfiók, telefon, online, illetve üzletkötők – keresztül beérkező igénylésekre.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Innovációink középpontjába mindig az ügyfeleket állítjuk. Legfőbb stratégiai célkitűzésünk, hogy olyan termékekkel jelenjünk meg a magyar piacon, amelyekkel úgy tudunk hozzájárulni ügyfeleink pénzügyi terveinek megvalósításához, hogy egyúttal rugalmasságot, biztonságot és kényelmet is nyújtunk számukra. Az utóbbi időben növekvő ügyfélérdeklődést tapasztaltunk személyi hiteltermékeink iránt, és ez jelzi számunkra, hogy az ügyfelek is azt gondolják: valóban a különböző ügyféligényekhez igazodó, versenyképes ajánlatokat kínálunk nekik.”

Jon Wiggins, a Citibank lakossági üzletágának vezetője hozzátette: „Ügyfeleink közül többen jelezték, hogy néhány nagyobb pénzügyi forrást igénylő tervükhöz bizonyos esetekben több hitelre lenne szükségük. A Citibank XXL Személyi Hitelünket erre az igényre építve gondosan terveztük meg, és az értékesítés során nagy figyelmet fordítunk arra, hogy olyan stabil pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfeleknek kínáljuk fel ezt a lehetőséget, akik pénzügyeiket a hitel felvétele után is egyensúlyban tudják tartani.

A jövőben is elkötelezetten folytatjuk az innovációt, további kiemelkedő ajánlatokkal kívánjuk szolgálni az ügyféligényeket.”

A Citibank XXL Személyi Hitel főbb jellemzői

Vissza a Sajtószobába