Magyar főoldal | English Mainpage

A Citibank Magyarország hetedik alkalommal, az idén is elnyerte a Global Finance magazin "Legjobb Vállalati és Intézményi Internet Bank" díját Magyarországon

2012. augusztus 6.

A Citibank Magyarország immáron hetedik éve, az idén is elnyerte a Global Finance nemzetközi pénzügyi magazin „Legjobb Vállalati és Intézményi Internet Bank” díját

„A Világ Legjobb Internet Bankja 2012” versenyben. A Citi a Közép- és Kelet-Európa régióban hét másik országban – Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában, Ukrajnában, Oroszországban és Kazahsztánban – is top helyezést ért el.

A magazin a Citinek ítélt további hat Közép- és Kelet-Európa régiós díjat is, amelyek között a Legjobb a befektetési szolgáltatások terén, a Legjobb az online pénzforgalmi szolgáltatások terén, a Legjobb weboldal design, a Legjobban integrált vállalati internetoldal, a Legjobb az információbiztonság terén és a Legjobb a közösségi médiában címek szerepelnek.

„A Global Finance magazin 2012. évi versenyén elért eredményeinket különösen nagyra értékeljük, hiszen ebben az évben ünnepeljük a Citi 200. évfordulóját, amikor történelmi múltunkra emlékezünk, és erre építve meghatározzuk jövőnket. Ezek a díjak elismerik a Citi innovációt támogató kultúráját, és arra ösztönöznek minket, hogy folytassuk ügyfélkiszolgálásunk színvonalának növelését és a technológiai fejlesztésekre irányuló befektetéseinket, amelyekkel növelhetjük ügyfeleink életminőségét” – mondta Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója.

A bankok pályázatait először egy független zsűri értékelte; a díjazottakról a végső döntést a Global Finance magazin szerkesztői hozták meg. A nyerteseket olyan kritériumok vizsgálata alapján választották ki, mint az online banki ügyfelek megszerzésére és kiszolgálására irányuló stratégia, az internetalapú banki szolgáltatásokat igénybe vevő ügyfelek számának növekedése, az online termékskála nagysága, az online szolgáltatás használatával járó kézzelfogható előnyök, illetve magának a honlapnak a kivitelezése és funkcionalitása. A Legjobb a közösségi médiában, illetve az ehhez hasonló alkategóriák győzteseit a szóban forgó termék vagy szolgáltatás relatív erőssége és sikere alapján határozták meg.

A régiós díjak és nyertesek teljes listája megtalálható a www.gfmag.com weboldalon.

Vissza a Sajtószobába