Magyar főoldal | English Mainpage

19,9 százalékos kamattal már elérhető a Citibank új Adósságrendező Személyi Hitele

Az ügyfelek egyetlen hitellé alakíthatják a több hitelintézettől felvett lakossági hiteleiket – akár alacsonyabb havi törlesztőrészlettel

2012. július 26.

A Citibank új Adósságrendező Személyi Hitelével az ügyfelek egyetlen hitellé rendezhetik át a több hitelintézettől felvett lakossági hiteleiket, beleértve a személyi hiteleket, a folyószámla-hiteleket, az áruhiteleket és a hitelkártya tartozásaikat. A Citibank Adósságrendező Személyi Hitel kamata évi fix 19,9 százalék, függetlenül attól, hogy bankfiókban, telefonon vagy online csatornán, illetve üzletkötőn keresztül érkezik be az igénylés, a havi törlesztőrészlet pedig a korábbiaknál akár 25-30 százalékkal is alacsonyabb lehet.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Továbbra is elkötelezettek vagyunk az innováció iránt és rendszeresen jelenünk meg a piacon olyan új termékekkel, amelyek valódi értéket képviselnek ügyfeleink számára, kényelmesek és átláthatóak. A jelenlegi gazdasági környezetben a vállalatok stratégiáját inkább az eladósodottság mérséklésére való törekvés jellemzi, és ez a trend látható a lakossági ügyfelek esetében is. Vonzó kamatával az új Citibank Adósságkezelő Személyi Hitelünk hatékony eszközként tudja támogatni az ügyfeleket hiteleik összevonásában és kiszámíthatóvá tételében.”

Jon Wiggins, a Citibank lakossági üzletágának vezetője hozzátette: „Úgy alakítottuk ki ezt a termékünket, hogy lehetővé tegyük ügyfeleink számára havi hiteltörlesztésük összegének csökkentését, valamint pénzügyeik kezelésének egyszerűsítését. A hiteligényléshez nem kötelezzük az ügyfeleket arra, hogy a Citibankhoz utaltassák fizetésüket, illetve hogy hitelfedezeti biztosítást is igényeljenek, azonban, ha úgy döntenek, hogy mindkettőt megteszik, akár 0 százalékra is csökkenthetik a kezelési költséget. Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy használják ki a versenyképes árazás és a kényelem szempontjából egyaránt vonzó, új Adósságrendező Személyi Hitelünk előnyeit.”

A Citibank Adósságrendező Személyi Hitel főbb jellemzői:

Vissza a Sajtószobába