Magyar főoldal | English Mainpage

Kibővült funkciókkal elindul a még nagyobb digitális élményt nyújtó új Citibank Mobilbank alkalmazás

2012. január 19.

Betétlekötésre is lehetőséget kínál a Citibank új Mobilbank alkalmazása, amely további újdonságként kijelzi az ügyfél adott helyéhez legközelebbi Citibank-fiókot, illetve ATM-et a GPS navigációs rendszerrel ellátott okostelefonokon.

Az új Citibank Mobilbank alkalmazás ingyenesen letölthető:

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: “A Citibank Mobilbank szolgáltatással az ügyfelek élvezhetik a digitális banki technológia e modern és biztonságos megoldását. Bárhol is járjanak a világon, kényelmesen intézhetik pénzügyeiket citibankos számlájukról, az utalásokat is beleértve. Ezzel az új alkalmazással újabb lépést tettünk a Citi céljának elérése felé, hogy a világ – és így benne Magyarország – globális digitális bankjává váljunk.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: “Számos, a technológiát jól ismerő és használó ügyfelünk azonnal elkezdte használni mobilbanki szolgáltatásunkat, amint azt tavaly nyáron bevezettük. Ügyfeleink életstílusbeli igényeihez igazodva vezetjük most be az új mobilbanki alkalmazást, amely az iPhone és az Android okostelefonokat használó ügyfeleink számára még nagyobb digitális élményt nyújt. Természetesen az ügyfelek maguk dönthetik el, hogy az újonnan bevezetett alkalmazást vagy a Citibank Online internetes banki szolgáltatásunk mobilkészülékekre optimalizált, böngésző alapú változatát használják, azonban a lényeg az, hogy mindkét megoldással biztonságos, gyors és kényelmes megoldást nyújtunk számukra pénzügyeik időtől és helytől független intézésére.”

Az új Citibank Mobilbank az alábbi szolgáltatásokat teszi elérhetővé az ügyfelek számára:

Biztonsági rendszerének köszönhetően a Citibank Mobilbank ugyanolyan biztonságos, mint a Citibank Online. Az alkalmazást, beleértve a hozzáférést és a tranzakciókat is, erős titkosítás (128 bites Secure Sockets Layer) védi. Ezen túlmenően a bejelentkezett felhasználót a rendszer öt perc inaktivitás után automatikusan kijelentkezteti, és ezzel megakadályozza, hogy illetéktelenek hozzáférjenek a számlákhoz.

Vissza a Sajtószobába