Hungarian | English

Kiemelt kedvezményű Citi Plusz csomagajánlat a Citibank Magyarország ügyfelei számára

2011. december 5.

A Citibank Magyarország ügyfelei mostantól igényelhetik a kimagasló kedvezményt kínáló Citi Plusz csomagajánlatot, amelyben a Citibank legnépszerűbb és legversenyképesebb termékeit egyszerűsített és gyorsított, egyablakos igénylési folyamatban kaphatják meg. Ez a nagyon vonzó ajánlat lefedi az ügyfelek alapvető banki termékek iránti igényeit, magában foglalja a minden csatornán korlátlanul ingyenes hazai forinttranzakciókat biztosító Citibank 0 Ft-os bankszámlát, kiegészítve a kimagasló, 4,5 százalékos kamatozású látra szóló Citi Plusz takarék számlával, valamint a kedvezményes feltételekkel kínált, megújult Citi Life hitelkártyát.

A Citi Plusz csomaggal járó megújult Citi Life hitelkártya kiemelkedően kedvezményes havi hitelkamatot kínál, és a 18 partnerhálózat kiemelkedő vásárlási kedvezményein túl mostantól a hazai élelmiszerüzletekben történt kártyás vásárlások értékének 3%-át, illetve a benzinkutaknál a 2%-át kitevő Citi Forint gyűjthető. A Citi Forintokat a partnerhálózaton belül készpénz-visszatérítésre, árkedvezményekre és különleges ajánlatokra lehet fordítani.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Üzleti stratégiánk alapjául az ügyfelek igényeire épülő folyamatos innováció szolgál. 2011-ben a Citibank magyarországi működésének 25. évfordulóját ünnepelve már eddig is több új terméket és szolgáltatást vezettünk be, sokat fejlesztettük meglévő kínálatunkat, továbbá a költséghatékonyság és a kényelem növelését szolgáló számos vonzó ajánlattal jelentkeztünk. Termékcsapatunk a Citi Plusz ajánlatot is úgy alakította ki, hogy az tükrözze az ügyfeleink költséghatékonysági és kényelmi elvárásait, amelyeket velünk megosztottak.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője megjegyezte: „Részletes felmérést végeztünk ügyfeleink körében, hogy megtudjuk: a kínált világszínvonalú termékeinken és szolgáltatásainkon felül mire lenne még szükségük, amiről azt gondolják, hogy értéket ad hozzá pénzügyeik menedzseléséhez. A felmérésből egyértelműen kiderült: ügyfeleink jelentős része elvárja, hogy legyen egy olyan csomagajánlat, amely kedvezményesen teszi elérhetővé az alapvető banki termékeket egy egyablakos igénylési folyamatban. Erre építettük a Citi Plusz ajánlatunkat, amelynek bevezetése során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy célcsoportunkhoz eljuttassuk az üzenetet: megalkottuk azt a kedvezményes csomagot, amely valódi hozzáadott értékkel fogja őket segíteni pénzügyeik intézésében.”

Vissza a Sajtószobába