Hungarian | English

Negyedszer is a Citibank 0 Ft-os bankszámlája nyerte Az év lakossági számlacsomagja top díjat a 2011 MasterCard – év bankja versenyen

2011. november 16.

A Citibank Magyarország 0 Ft-os bankszámlacsomagját – immáron a negyedik egymást követő esztendőben – ismét elsőnek választotta a zsűri a MasterCard – év bankja idei versenyen. Ilyen eredményt a verseny hatéves hazai történetében egyetlen pénzintézetnek sem sikerült még elérnie, egyetlen termékével sem.

Amellett, hogy Az év lakossági számlacsomagja kategóriában megszerezte a fődíjat, a zsűri az idén a Citibankot a top három hazai legjobb bank közé is beválasztotta. A társadalmi felelősségvállalást értékelő díjkategóriában is – az idén immáron negyedik éve – újra elismerést kapott a bank, megerősítve a pénzügyi oktatásra, a társadalmi vállalkozások fejlesztésére és a környezettudatos szemléletalakításra irányuló programjai jelentőségét.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója a díjak elnyerése kapcsán elmondta: „Büszkék vagyunk arra, hogy immáron négy egymást követő évben elnyertük Az év lakossági számlacsomagja díjat a MasterCard – év bankja versenyben, amely a kiváló teljesítmény egyik legjelentősebb mércéje a hazai bankpiacon. Emellett történelmi jelentőségű eredmény számunkra, hogy az idén bekerültünk a top három legjobb bank közé, amely megerősíti az ügyfeleink, az innováció és a kiváló ügyfélkiszolgálás iránti elkötelezettségünket.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője megjegyezte: „A negyedik alkalommal elnyert első helyezés azt jelenti számunkra, hogy a szakma is elismeri az ügyfeleink számára nyújtott értéket, és azt bizonyítja, hogy a Citibank hiteles és bizalomra méltó intézmény. Szeretném megköszönni munkatársaim lelkesedését, amellyel ügyfeleinket szolgálják, és azt a csapatszellemet, amely szükséges ahhoz, hogy nyerni tudjunk ebben a kihívásokkal teli makrogazdasági környezetben.”

A Citibank Magyarország csapata átveszi Az év lakossági számlacsomag terméke kategória fődíját a MasterCard - év bankja 2011 verseny díjátadóján, november 10-én

A 2008 márciusában elindított Citibank 0 Ft-os bankszámlacsomag az első ingyenes bankszámlacsomag volt Magyarországon, amely páratlan mértékben tette lehetővé, hogy a Citibank ügyfelei szabadon és kényelmesen intézzék pénzügyeiket. A Citibank 0 Ft-os bankszámlacsomagot választó ügyfelek számára minden hazai forinttranzakció korlátlanul ingyenes az ATM-es, a telefonos és az online csatornákon egyaránt, és a chip betéti kártya három társkártyával együtt is díjmentes.

A MasterCard – év bankja díjról

Magyarországon 2006 óta rendezik meg a MasterCard – év bankja versenyt, amelynek főtámogatója a MasterCard Worldwide. A szakmai kategóriák díjait egy független, pénzügyi és gazdasági vezetőkből, szakújságírókból és egyetemi tanárokból álló, közel száztagú zsűri szavazás útján ítéli oda. Az év bankára díj győztesét a jelölt banki vezetők választják. 2008-ban vezették be Az év társadalmilag felelős bankja kategóriát, amelyben a pályázatok elbírálására a szervezők neves nonprofit szervezetek képviselőit kérték fel.

További információ a Citibank 0 Ft-os bankszámlacsomagról, illetve a Citibank egyéb termékeiről és szolgáltatásairól, valamint a Citibank társadalmi felelősségvállalási programjairól a www.citibank.hu oldalon olvasható.

Vissza a Sajtószobába