A Citibank Magyarország új CitiPlanner programmal erősíti világszínvonalú Citigold befektetési tanácsadási szolgáltatását

2011. szeptember 28.

A Citibank Magyarország a fejlett technológián alapuló, innovatív CitiPlanner elemzőprogrammal újítja meg világszínvonalú Citigold befektetési tanácsadási szolgáltatását. Ez az innovatív program támogatja a magasan képzett Citigold személyi bankárok munkáját az egyedi ügyféligényekre épülő portfólió-kialakításban és -kezelésben. A személyre szabott befektetési ajánlatokat a CitiPlanner segítségével - minden egyes Citigold ügyfél esetében - az ügyfél pénzügyi hátterének, kockázati profiljának, életstílusbeli igényeinek és pénzügyi céljainak felmérése alapján határozzák meg.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A Citi páratlan globális hálózatára és 200 éves tapasztalatára építve igazán vonzó és kimagasló befektetési tanácsadási szolgáltatást kínálunk magyarországi Citigold ügyfeleink számára, amely magas színvonalú Citibank-termékekből, valamint a Citibank globálisan elismert partnereinek termékeiből áll. Termékkínálatunk folyamatos bővítése mellett szolgáltatásunk színvonalának állandó fejlesztésére is nagy figyelmet fordítunk, és globális innovációinkat elhozzuk magyarországi ügyfeleinknek is, hogy így nyújtsunk számukra valódi értéket.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője megjegyezte: „A magasan képzett, nagy tudású személyi bankár és a vagyontervezési szolgáltatás megfelelő folyamata jelentik a sikeres befektetési stratégia kulcsát. A Citibanknál kiváló csapatunk és megfelelő eszközeink vannak arra, hogy hatékony megoldásokkal tudjuk támogatni ügyfeleinket pénzügyi céljaik elérésében. Ezzel az új elemzőeszközünkkel ugyanakkor sokkal gyorsabbá, ügyfeleink számára is könnyen nyomon követhetővé és átláthatóvá tudjuk tenni az ügyfélprofil kialakítását, miközben a befektetési portfólió létrehozása és kezelése is egyszerűbbé és kényelmesebbé válik.”

A Citigold a Citibank személyes ügyfélkapcsolatokra épülő, kivételes befektetési és banki megoldásokat kínáló privátbanki szolgáltatása, amely a Citigold Club és Culinaria Program keretében exkluzív privilégiumszolgáltatásokkal egészül ki. Emellett a Citigold ügyfelek a londoni székhelyű Citi International Personal Bank széles körű szolgáltatásait is igénybe vehetik a budapesti irodában, magyarul is beszélő személyi bankár segítségével. A nemzetközi portfóliódiverzifikációs törekvéseket támogatja a 25 ország részvényeihez és kötvényeihez, a változatos iparági és eszközcsoportban több mint 200 befektetési alap jegyeihez, valamint a 12 devizanemben versenyképes kamatozású lekötött betétekhez való hozzáférés lehetősége.