Hungarian | English

Elsőként a magyar banki piacon azonnali válaszokat kaphatnak az érdeklődők a Citibank weboldalán elérhető egyedülálló új CitiChat csevegő szolgáltatással

2011. szeptember 8.

A Citibank Magyarország internetes honlapjára kattintva a bank termékei iránt érdeklődők mostantól azonnali válaszokat kaphatnak az új, innovatív CitiChat szolgáltatáson keresztül a Citibank munkatársaitól. A világ bármely pontjáról regisztráció nélkül, díjmentesen indítható csevegéshez mindössze számítógépre és internetes kapcsolatra van szükség. Ezzel a banki piacon egyedülálló, innovatív szolgáltatással minden meglévő és leendő ügyfél gyorsan és könnyedén tájékozódhat a bank aktuális ajánlatairól, és információt vagy segítséget kérhet a CitiChat munkatársaitól, akiknek az útmutatásával akár azonnal online regisztrálhat a kiválasztott termékekre.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Vikram Pandit, a Citi vezérigazgatója többször is hangsúlyozta már, hogy a világ vezető globális digitális bankjává szeretnénk válni. A közelmúltban Magyarországon bevezetett Citibank Mobilszolgáltatásunk csupán az első lépésünk ebben az irányban, amelyet a hazai ügyfeleink személyesen is megtapasztalhatnak. Folyamatosan figyeljük ügyfeleink igényeit és visszajelzéseit, amelyekre a válaszokat a digitális technológia által kínált lehetőségek kiaknázásával keressük. A találékonyság a Citi egyik fő alapelve, és az elmúlt 25 évben elért magyarországi sikereinkre építve mindig újabb innovációkkal szeretnénk hozzájárulni a pozitív ügyfélélményekhez.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „Büszkék vagyunk arra, hogy a magyarországi bankok közül elsőként a Citibank ügyfelei juthatnak hozzá ehhez a legújabb innovatív szolgáltatáshoz. Az indulás óta eltelt rövid idő alatt máris rengeteg pozitív visszajelzés igazolja, hogy jól döntöttünk, amikor a mai modern kor egyik legnépszerűbb internetes szokását, a csevegést vetettük be annak érdekében, hogy az ügyfeleink, továbbá a termékeink iránt érdeklődő széles fogyasztói kör számára azonnali, pontos és kényelmes tájékoztatást adhassunk. Az interaktív kommunikáció lehetővé teszi, hogy termékeinkről és a hozzájuk kapcsolódó aktuális ajánlatainkról minden részletre kiterjedő, pontos információval szolgáljunk, s ezzel kétségtelenül az általános pénzügyi kultúra fejlesztéséhez is hozzájárulunk.”

A Citibank Hitelkártyákkal, a Citibank Személyi Hitelekkel és a Citibank Bankszámlákkal kapcsolatos interaktív, élő tájékoztatást a Citibank www.citibank.hu internetes honlapján keresztül külön regisztráció nélkül, díjmentesen lehet igénybe venni hétköznapokon.

Vissza a Sajtószobába