A Citibank ügyfelei mostantól bárhol és bármikor biztonságosan bankolhatnak az új Citibank Mobilbank szolgáltatással

2011. augusztus 15.

Magyarországon a mobilfelhasználói penetráció 95 százalékosra tehető, és a technológiahasználó, elfoglalt ügyfelek számának gyors gyarapodásával együtt egyre növekszik az ügyféligény a mobilbanki szolgáltatások iránt. Ezekre az ügyféligényekre válaszként vezeti most be a Citibank a Mobilbank szolgáltatását, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bárhol is járjanak a világon, élvezhessék e modern és biztonságos megoldás által kínált lehetőségeket, beleértve az utalások indítását citibankos számlájukról.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Többcsatornás ügyfél-kiszolgálási és értékesítési stratégiánkra építve, a világ gyorsan fejlődő digitalizációs trendjével összhangban a Citinél globális szinten sokat fektetünk a technológiai fejlesztésekbe, hogy vezetővé váljunk a digitális banki szolgáltatások terén. Ötmilliárdnál is több mobiltelefon van ma a világon, Magyarországon pedig a mobilfelhasználói penetráció 95 százalékos, célcsoportunk nagy része pedig a sokat utazó, az új technológiákat jól ismerő és használó ügyfelek köréből kerül ki, így most az ő életstílusukhoz igazodunk, amikor a biztonságos mobilbanki szolgáltatást elérhetővé tesszük számukra.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „Arra ösztönözzük ügyfeleinket, hogy kezdjék el használni új szolgáltatásunkat, a Citibank Mobilbankot, amelyet úgy terveztünk meg, hogy ügyfeleink számára biztosítani tudjuk a digitális kor előnyeit, miközben biztonságos, gyors és kényelmes megoldást nyújtunk számukra pénzügyeik időtől és helytől független intézésére.”

Milyen szolgáltatás a Citibank Mobilbank?

A Citibank Mobilbank a Citibank Online internetes banki szolgáltatás mobilkészülékekre (elsősorban „okostelefonokra”) optimalizált változata, amelyen keresztül elérhetők a Citibank Online legfontosabb funkciói. A szolgáltatás segítségével egyszerűen és gyorsan tudják az ügyfelek pénzügyeiket intézni - immáron mobiltelefonról is - bárhol és bármikor, így az a lehető legnagyobb rugalmasságot biztosítja számukra.

Mely szolgáltatások érhetők el a Citibank Mobilbankon?

E pénzügyek kezelésére szolgáló innovatív csatorna kínálta lehetőségekre építve a Citibank Mobilbank az alábbi szolgáltatásokat teszi elérhetővé az ügyfelek számára:

Mennyire biztonságos a szolgáltatás?

A Citibank Mobilbank által nyújtott páratlan rugalmasságért nem kell feláldozni a pénzügyi információk biztonságát. A rendszer a kategóriájában kiemelkedő biztonsági szinten működik.

Hogyan érhető el?

A Citibank Mobilbank szolgáltatás igénybevételéhez mindössze egy aktív mobilinternet vagy wifi-kapcsolat és egy olyan mobilkészülék szükséges, amelyre internetböngésző alkalmazás van telepítve.

A szolgáltatás minden ügyfél számára automatikusan és azonnal elérhető - feltéve, hogy az ügyfél már rendelkezik Citibank Online internetes banki hozzáféréssel (felhasználónévvel és jelszóval) - a mobiltelefon böngészőjéből a következő weboldal megnyitásával:

Bár a Citibank Mobilbank szolgáltatáshoz való hozzáférés - csakúgy, mint a Citibank Online hozzáférés - ingyenes, arra az ügyfeleknek figyelniük kell, hogy a mobilbankkal történő kommunikáció internetes adatforgalmat generál. Amennyiben az adatforgalom mobilhálózaton keresztül történik, a mobilszolgáltató adatforgalmi díjakat számíthat fel, azonban az adatforgalmi díjak is elkerülhetők, ha az ügyfelek az ingyenes wifin keresztül lépnek be a mobilbankba.