Hungarian | English

Most plusz tízezer forintos jóváírás jár minden új Magyar Telekom-Citibank Hitelkártyához

2011. június 27.

Tízezer forintos jóváírásban részesül minden olyan új Citibank ügyfél, aki a 2011. június 1. és december 31. közötti időszakban új Magyar Telekom-Citibank közös márkajelzésű hitelkártyát igényel, azt aktiválja, és ezen új hitelkártyájával legalább összesen tízezer forint értékben vásárol, vagy közüzemi számláját csoportos beszedési megbízással egyenlíti ki a kártyaigénylés jóváhagyásától számított ötven napon belül. A hitelkártyát a Magyar Telekom Kapcsolat Programjában arany és platina kedvezményjogosultsági szinttel rendelkező, havidíjas ügyfelei igényelhetik.

Az ajándék tízezer forintot a költési limit teljesítése utáni hónap 15-én írja jóvá a bank a kártyabirtokos hitelkártyaszámláján úgy, hogy az az aktuális hitelkártya-számlán fennálló tartozás összegét csökkenti.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Megígértük ügyfeleinknek, hogy folyamatosan bővítjük értéknövelt szolgáltatásaink körét, és az életstílusukhoz igazodó olyan ajánlatokkal jelentkezünk, amelyek hitelkártyáink felelős használatát ösztönzik. A Magyar Telekom-Citibank közös márkajelzésű hitelkártya jelentős előnyt biztosít ügyfeleink számára, ha hitelkártyánkon keresztül csoportos beszedési megbízással egyenlítik ki számláikat.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „A mostani tízezer forintos jóváírási promóciónkkal szeretnénk felhívni az ügyfelek figyelmét erre az előnyös kártyára, amely kiválóan ötvözi a rugalmas és biztonságos fizetőeszközt a hazai távközlési piacon a maga nemében a legkedvezőbb ár-visszatérítési programmal.”

Az első évben éves kártyadíj nélkül használhatják az új banki ügyfelek az új Magyar Telekom-Citibank hitelkártyákat. A hitelkártya jóváhagyásától számított első három bevezető hónapban Arany hitelkártyához 20 százalék, maximum 5000 forint visszatérítés kapcsolódik a csoportos beszedési megbízással teljesített T-Home és T-Mobile számlák havi összege alapján, míg az Ezüst hitelkártya esetén a visszatérítés 10 százalék, maximum havi 2000 forint. A negyedik hónaptól a standard visszatérítés érvényes, ami a bevezető jóváírások 50 százaléka.

Magyar Telekom-Citibank Hitelkártyát minden ügyfél igényelhet, aki megfelel a Citibank Magyarország alapvető hitelkártya-igénylési, illetve a részvételi feltételekben foglaltaknak. A kártyát a Citibank fiókjaiban, a 06-40-24-84-24-es kékszámon hívható CitiPhone Banking telefonos ügyfélszolgálaton vagy interneten keresztül lehet igényelni.

Vissza a Sajtószobába