Hungarian | English

Kiemelkedő ingyenes életbiztosítás a Citibank Citigold ügyfeleinek

2011. május 25.

A Citibank most ingyenes életbiztosítással ajándékozza meg Citigold ügyfeleit. Minden meglévő és új Citigold ügyfél számára automatikusan és ingyenesen jár az életbiztosítás, amely baleseti halál esetén az előző havi számlaegyenleggel megegyező összegű, minimum 150 ezer forint, maximum 15 millió forint kifizetést tesz lehetővé a jogosultak számára a szerződési feltételek szerint. A biztosítást a Citibank partnere, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyújtja.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Stratégiánk alapján világszínvonalú termékekkel és szolgáltatásokkal bővítjük folyamatosan a Citigold és Citigold Select erős pénzügyi háttérrel rendelkező ügyfeleink számára elérhető kínálatunkat. Most örömmel vezetjük be ezt a kimagasló fedezettségű életbiztosítást, amely tükrözi azt a törekvésünket, hogy ügyfeleink számára minden igényüket kielégítő, teljes körű szolgáltatásokat nyújtsunk.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „Ingyenes új életbiztosításunk jól kiegészíti az általunk kínált széles körű hazai és nemzetközi befektetési lehetőségeket. Ugyanakkor Citigold ajánlatunk nem csupán pénzügyi szolgáltatásokról szól, hanem a Citigold Club és Culinaria programunkon keresztül ügyfeleink életstílusához igazodó különleges ajánlatokkal egészítjük ki Citigold szolgáltatásainkat.”

Vissza a Sajtószobába