Hungarian | English

17 partner 700 üzletében juthatnak kiemelkedő vásárlási előnyökhöz a Citibank ügyfelei az új Citi Life World MasterCard hitelkártyával

2011. május 18.

A hitelkártya-innovációban élen járó Citibank most egy újabb egyedi termékkel jelentkezik a magyar piacon, amelyet 17 ismert hazai és világmárka magyarországi képviselőjével közösen alkotott meg. A Citi Life új hitelkártyával az ügyfelek Citi Forintokat gyűjtenek a hazai és külföldi vásárlásaikkal, különösen kiemelkedő mértékben a 17 partner 700-nál is több hazai üzletében. Minden ügyfél 5 ezer Citi Forinttal indul a kártya aktiválásakor, majd az igénylés helyszínétől és időpontjától függően további 5 ezer vagy akár 10 ezer Citi Forintot is gyűjthet, ha a Citi Life kártyás vásárlásai elérik a 25 ezer vagy a 15 ezer forintot a meghatározott feltételek szerint.

A Citi Forintokat egyszerűen és kényelmesen pénzvisszatérítésre, változatos árkedvezményekre és különleges ajánlatokra válthatják be az ügyfelek a Citi Life webáruházban, a www.citilife.hu oldalon. A Citi Life hitelkártyának nincs éves díja, amennyiben a fő- és társkártyákkal együttesen végzett havi költések átlagösszege eléri az 50 ezer, illetve éves szinten legalább a 600 ezer forintot. Ingyenesen igényelhető továbbá a tranzakciók nyomon követésére szolgáló Citibank SMS Hírnökszolgálat.

Az új Citi Life hitelkártya

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „Megígértük ügyfeleinknek, hogy nem hagyjuk abba az innovációt, és az életstílusukból fakadó igényeikhez igazodva most egy újabb unikális terméket alkottunk számukra 17 partnerünkkel közösen. Az új hitelkártya, amely egyben az első World MasterCard hitelkártya a magyar piacon, kimagasló jutalmat nyújt ügyfeleinknek a mindennapi vásárlásaikért, legyen az élelmiszer, lakberendezési tárgy, bútor, üzemanyag, optikai termék, ruházat, fehérnemű, sportszer, barkácsáru vagy elektronikai eszköz, utazás, szépségápolási cikk, könyv, továbbá mozi-, színház- vagy koncertjegy.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „És itt még nem ér véget az innovációk sora, hiszen a Citi Life Kamatnullázó új szolgáltatással a partnerüzletekben történt 20 ezer forint feletti egyösszegű vásárlásokat kamat- és költségmentesen, egyenlő havi részletekben is visszafizethetik ügyfeleink a partnereink által meghatározott futamidők alatt. Stratégiánk megvalósításának egy újabb csodálatos példája ez az új hitelkártya, hiszen célunk, hogy olyan termékeket kínáljunk ügyfeleinknek, amelyek kimagasló értéket és élményt nyújtanak a rugalmas, kényelmes és biztonságos fizetőeszköz mellé.”

Hajdú Gyula, a MasterCard Europe vezető ügyfélkapcsolati igazgatója megjegyezte: „Gratulálok a Citibanknak az első Magyarországon kibocsátott World MasterCard hitelkártyához. Ez a kártya a World MasterCard globális szolgáltatásrendszerén túl rendkívüli kedvezménycsomagot biztosít a magyarországi kártyabirtokosoknak, így például az ügyfelek jogosultak a sürgősségi kártyapótlásra, illetve a sürgősségi készpénz-előleget nyújtó szolgáltatásra. Ezen felül, a júliustól elérhető kibocsátó banki SecureCode segítségével még biztonságosabbá válik a kártyákkal az internetes vásárlás.”

A 2011. július 31-ig tartó induló promóció keretében bónusz Citi Forintokat lehet gyűjteni, így például ha egy hónapban összesen 117 500 forint értékben vásárol egy ügyfél új Citi Life hitelkártyájával néhány partnerüzletben, illetve bármilyen más hazai vagy külföldi kereskedelmi egységben, az összegyűjtött Citi Forintok összege elérheti akár a 7755 forintot is.

A Citi Life partnerek a következők: Baumax, Cinema City, City Taxi, Dockyard, Douglas, Euronics, InterSport, Jackpot Cottonfield, Kika, Libri, Lidl, Optiris Optika, Salamander, Shell, StartUtazás, Triumph, ticketexpress.hu.

Vissza a Sajtószobába