Hungarian | English

Kiemelkedő ingyenes életbiztosítás a Citibank 0 Ft-os bankszámlával rendelkező ügyfeleknek

2011. április 4.

A Citibank 0 Ft-os bankszámlával rendelkező ügyfelei mostantól ingyenes életbiztosításra jogosultak. Az új termék a biztosítási összeg maximális értékét illetően kimagasló a magyarországi díjmentes kategóriához tartozó bankszámlákhoz, illetve minden más típusú lakossági bankszámlához kapcsolt hasonló jellegű biztosítási termékek körében. Az új szolgáltatás alapján minden meglévő és új Citibank 0 Ft-os bankszámlával rendelkező ügyfél számára automatikusan és ingyenesen jár az életbiztosítás, amely baleseti halál esetén az előző havi számlaegyenleggel megegyező összegű, minimum 150 ezer forint, maximum 5 millió forint kifizetést tesz lehetővé a jogosultak számára a szerződési feltételek szerint. A biztosítást a Citibank partnere, az Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. nyújtja.

Batara Sianturi, a Citibank Magyarország elnök-vezérigazgatója elmondta: „A találékonyság egyike a Citi közelmúltban megfogalmazott azon négy alapelvének, amelyekre üzleti stratégiánkat építjük világszerte és Magyarországon. Tartjuk magunkat ígéretünkhöz, miszerint ügyfeleink életminőségét folyamatosan növelni fogjuk a Citi páratlan globális hálózatát és világszínvonalú termékeit kiaknázó hazai innovációinkkal. A 0 Ft-os bankszámlacsomagunk 2010-ben a harmadik egymást követő évben is első helyezést kapott a MasterCard - Az év bankja versenyben, és arra számítunk, hogy ez az új szolgáltatás ügyfeleink érdekében segít megőrizni vezető helyünket a lakossági bankszámlatermékek piacán.”

Jon Wiggins, a magyarországi lakossági üzletág vezetője hozzátette: „2008-ban a Citibank Magyarország ügyfeleinek az országban elsőként volt lehetőségük arra, hogy olyan bankszámlát nyissanak, amely korlátlan számú ingyenes hazai forinttranzakciót tett lehetővé minden csatornán, és amelyhez díjmentes betéti kártya és négy társkártya is tartozott. Ügyfeleink érdekeit és kényelmét szem előtt tartva azóta is folyamatosan bővítettük a 0 Ft-os bankszámlacsomagjainkhoz kapcsolódó szolgáltatásaink körét. Így magas látra szóló kamatot biztosító Takarék Plusz számlát, illetve a betéti kártyás vásárlások után járó készpénz-visszatérítést vezettünk be 2009-ben, most pedig egy olyan kimagasló fedezettségű életbiztosítással jelentkezünk, amelyben minden számlavezető ügyfelünk automatikusan és ingyenesen részesül. A Citibank 0 Ft-os bankszámla rendkívül népszerű termék volt az elmúlt három évben, 2010-ben például 59 százalékkal nőtt az új számlanyitások száma, és arra törekszünk, hogy ezt a növekedési trendet a jövőben is megőrizzük.”

Vissza a Sajtószobába