Magyar főoldal | Angol főoldal

A Citi

A Citi kiváló banki partner a határokon átnyúló igényekkel rendelkező intézmények számára, globális vezető vagyonkezelésben és megbecsült lakossági banki szolgáltató hazai piacán, az Egyesült Államokban. A Citi több mint 160 országban és közigazgatási területen kínálja a pénzügyi termékek és szolgáltatások széles skáláját vállalati, állami, befektetői, intézményi és magánügyfeleknek.

Küldetésünk, hogy hozzájáruljunk a növekedéshez és a gazdasági fejlődéshez

Mit várhat tőlünk Ön, és mit várunk el mi magunktól?

A Citi küldetésének tekinti, hogy felelősségteljes módon és megbízható partnerként, a növekedést és a gazdasági fejlődést elősegítő pénzügyi szolgáltatásokat nyújtson ügyfeleinek. Alaptevékenységeink közé tartozik a vagyon értékének védelme, a hitelezés, a pénzforgalmi szolgáltatások és az ügyfelek megbízásából végzett tőkepiaci tevékenységek. Kétszáz éves tapasztalattal rendelkezünk abban, hogyan segítsünk ügyfeleinknek megbirkózni a legnagyobb kihívásokkal és kiaknázni a felmerülő lehetőségeket. Mi vagyunk a Citi, a globális bank – a pénzintézet, amely sok száz országban és városban teremt kapcsolatot emberek milliói között.

Megőrizzük az emberek megtakarításainak értékét, és segítünk nekik az életminőségüket javító beruházásokban, a napi bankügyektől kezdve egészen az otthonuk megvásárlásáig. Jövőbeli igényeik alapján tanácsot adunk ahhoz, hogyan fektessék be pénzüket – legyen szó akár gyermekeik továbbtanulásáról vagy akár saját nyugdíjukról – és segítjük őket értékpapírok, részvények és kötvények vásárlásában.

Közreműködünk a vállalatok napi működésének optimalizálásában, legyen szó működőtőke biztosításáról, bérfizetésről vagy a termékeik exportjáról. Hitelezéssel segítjük a kisebb és nagyobb vállalkozások növekedését, így járulunk hozzá a munkahelyek és a gazdasági értékek megteremtéséhez a háztartások és a közösségek számára világszerte. Finanszírozást és támogatást nyújtunk az állami szervezetek minden szintjének, hogy fenntartható infrastruktúrát; így lakhatást, közlekedést, iskolákat és egyéb nélkülözhetetlen közösségi létesítményeket építhessenek.

Az, hogy mindezt módunkban áll megtenni, kötelez bennünket arra, hogy felelősen folytassuk tevékenységünket, biztosítsuk mindenki számára a lehető legjobb eredmények elérését, és körültekintően kezeljük a kockázatokat. Ha hibázunk, akkor azonnal megtesszük a szükséges lépéseket, és levonjuk a tanulságokat.

Mindig a legszigorúbb erkölcsi normák mentén cselekszünk, hogy kiérdemeljük és megtartsuk a közösség bizalmát. Munkatársainkat arra kérjük, hogy a munkájuk során hozott döntéseik három szempontnak feleljenek meg: ügyfeleink érdekét szolgálják, gazdasági értéket teremtsenek, és rendszerszinten felelős döntések legyenek. Ha ezeknek megfelelően tesszük a dolgunkat, pozitív pénzügyi és társadalmi változásokat indíthatunk a közösségekben, ahol működünk, akik számára a szolgáltatásokat nyújtunk, és megmutathatjuk, hogy mire képes egy globális bank.

További információ: www.citigroup.com | Twitter: Twitter: @Citi | YouTube: YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi