εχεμύθεια
sign on επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Pay by SMS
My Banking
Citibank Online
Citi Mobile
Κωδικός μιας χρήσης
e-Statement
Citibank Alerts
CitiPhone Banking
Citi Statements

 

 

Υπηρεσία e-Statement
 
 
 
 

Πλεονεκτήματα

H υπηρεσία e-Statement αναβαθμίστηκε!

Τώρα, εκτός από το λογαριασμό της κάρτας σας, μπορείτε να βλέπετε online και τη συγκεντρωτική Κατάσταση Τραπεζικών Λογαριασμών, Citi Statement.

Με την αναβαθμισμένη υπηρεσία e-Statement , συμβάλλετε ενεργά στην προστασία των δασών, αφού καταργείται η έντυπη μορφή των λογαριασμών, ενώ απολαμβάνετε τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας, όπως:

 • Πλήρης πληροφόρηση: To e-statement της κάρτας σας ή/και του τραπεζικού σας λογαριασμού περιέχει ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες με τον λογαριασμό που λαμβάνετε μέσω ταχυδρομείου. Είναι ένα πιστό αντίγραφο.
 • Άμεση ενημέρωση: Τόσο ο λογαριασμός της κάρτας σας όσο και το Citi Statement, είναι διαθέσιμα online την ημέρα που εκδίδονται. Ενημερώνεστε με email τη στιγμή έκδοσής τους και μπορείτε μέσω του Citibank Online να τους δείτε άμεσα, χωρίς να περιμένετε να φθάσουν με το ταχυδρομείο.
 • Ευκολία: Έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή μέσω του Citibank Online στον πιο πρόσφατο λογαριασμό σας (κάρτας ή/και Citi Statement).
 • Ασφάλεια: Η πρόσβαση στους λογαριασμούς σας γίνεται αυστηρά «προσωπική υπόθεση», αφού είναι δυνατή μόνο από εσάς. Η πρόσβαση γίνεται μέσω Citibank Online και αντίθετα με την έντυπη μορφή, δεν μπορούν να χαθούν ή να κλαπούν.
 • Ιστορικότητα: Έχετε πρόσβαση σε λογαριασμούς καρτών μέχρι και 12 μηνών και Citi Statement μέχρι 3 ετών. Μπορείτε να τους σώζετε στον υπολογιστή σας και έτσι να έχετε αρχείο όλων των λογαριασμών σας για όσο διάστημα επιθυμείτε.
 • Η υπηρεσία προσφέρεται δωρεάν.
 • Eγγραφή

  Εγγραφείτε στην υπηρεσία e-Statement ακολουθώντας τα παρακάτω απλά βήματα:

  1. Μπείτε στο Citibank Online, μέσω του www.citibank.gr

  Σε περίπτωση που δεν έχετε ήδη εγγραφεί στην υπηρεσία Citibank Online, θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε σε αυτή και στη συνέχεια στην υπηρεσία e-Statement. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο Citibank Online κάντε κλικ εδώ.
  2. Aπό το μενού "Υπηρεσίες" επιλέξτε:
  2.1 «e-statement Kαρτών» για να εγγραφείτε για τις κάρτες σας.
  2.2 «e-statement Τραπεζικών Λογαριασμών» για να εγγραφείτε για το Citi Statement.
  3. Στην οθόνη που θα εμφανιστεί, καταχωρήστε το e-mail στο οποίο θέλετε να λαμβάνετε την ειδοποίηση κάθε φορά που εκδίδεται λογαριασμός online.

  Σε περίπτωση που έχετε πάνω από μία κάρτες, θα πρέπει να εγγράψετε την κάθε μία ξεχωριστά.
  4. Με την ολοκλήρωση της εγγραφής σας θα λάβετε άμεσα ένα e-mail που θα σας καλωσορίζει στην υπηρεσία e-Statement.

  Δείτε τους λογαριασμούς σας

  1. Μπείτε στο Citibank Online, μέσω του www.citibank.gr
  2. Από το μενού "Πληροφορίες Λογαριασμών" επιλέξτε "Αναζήτηση Λογαριασμών Πιστωτικών Καρτών" ή "Αναζήτηση e-statement Τραπεζικών Λογαριασμών", ανάλογα πιο λογαριασμό θέλετε να δείτε.
  3. Επιλέξτε ημερομηνία έκδοσης, για να δείτε το λογαριασμό που σας ενδιαφέρει. Ο λογαριασμός σας ανοίγει σε μορφή pdf και μπορείτε, αν επιθυμείτε, να τον εκτυπώσετε ή να τον αποθηκεύσετε στον υπολογιστή σας.

  Συχνές ερωτήσεις

  Τι είναι η υπηρεσία e-Statement;
  Η νέα, δωρεάν υπηρεσία e-Statement σας δίνει τη δυνατότητα να συμβάλλετε στην προστασία των δασών, καταργώντας την έντυπη ενημέρωση για τους λογαριασμούς των πιστωτικών καρτών σας Citibank Visa, Citibank Mastercard και Diners Club, και των τραπεζικών λογαριασμών σας, απολαμβάνοντας ταυτόχρονα τα πλεονεκτήματα της ηλεκτρονικής επικοινωνίας όπως:

 • Πλήρης πληροφόρηση: To e-statement της κάρτας σας ή/και του τραπεζικού σας λογαριασμού περιέχει ακριβώς τις ίδιες πληροφορίες με τον λογαριασμό που λαμβάνετε μέσω ταχυδρομείου. Είναι ένα πιστό αντίγραφο.
 • Άμεση ενημέρωση: Τόσο ο λογαριασμός της κάρτας σας όσο και το Citi Statement, είναι διαθέσιμα online την ημέρα που εκδίδονται. Ενημερώνεστε με email τη στιγμή έκδοσής τους και μπορείτε μέσω του Citibank Online να τους δείτε άμεσα, χωρίς να περιμένετε να φθάσουν με το ταχυδρομείο.
 • Ευκολία: Έχετε πρόσβαση ανά πάσα στιγμή μέσω του Citibank Online στον πιο πρόσφατο λογαριασμό σας (κάρτας ή/και Citi Statement).
 • Ποιά είναι η διαδικασία εγγραφής στην υπηρεσία e-Statement;
  Η εγγραφή στην υπηρεσία e-Statement γίνεται μέσω Citibank Online, στο Citiphone ή σε ένα κατάστημα Citibank.

  Πώς θα ενημερώνομαι για την έκδοση του λογαριασμού της κάρτας μου ή/και του Citi Statement μου;
  Κάθε φορά που εκδίδεται ένας λογαριασμός σας, θα λαμβάνετε ένα email που θα σας ειδοποιεί για την έκδοσή του. Με ένα μόνο κλικ θα συνδέεστε στην υπηρεσία Citibank Online όπου θα μπορείτε να τον βλέπετε online.

  Ποιά στοιχεία περιλαμβάνει η ειδοποίηση με email για την έκδοση του λογαριασμού της κάρτας μου ή/και του Citi Statement;
  Η ειδοποίηση με email σας ενημερώνει ότι έχει εκδοθεί ο λογαριασμός της κάρτας ή το Citi Statement σας. Περιλαμβάνει ένα link προς την υπηρεσία Citibank Online, όπου αφού συνδεθείτε, έχετε πρόσβαση στα στοιχεία του λογαριασμού σας. Η ειδοποίηση με email ΔΕΝ περιλαμβάνει συνημμένο το e-Statement αρχείο, ούτε άλλα προσωπικά ή οικονομικά στοιχεία σας.

  Ποιά στοιχεία περιλαμβάνει ο ηλεκτρονικός λογαριασμός (e-Statement);
  Ο ηλεκτρονικός λογαριασμός (e-Statement) είναι πιστό αντίγραφο του έντυπου λογαριασμού και περιλαμβάνει ακριβώς τα ίδια στοιχεία.

  Κατά καιρούς, μαζί με τον λογαριασμό λαμβάνω και άλλα έντυπα που περιέχουν ενδιαφέρουσες πληροφορίες για καταθετικά ή επενδυτικά προϊόντα ή προσφορές σχετικές με την κάρτα μου. Αυτά τα έντυπα θα συνεχίσω να τα λαμβάνω;
  Η ειδοποίηση με email περιλαμβάνει ένα link που σας οδηγεί στο web site της Citibank, όπου μπορείτε να ενημερώνεστε για τις τρέχουσες προσφορές.

  Θα μπορώ να έχω ενημέρωση για λογαριασμούς προηγούμενων μηνών μέσω e-Statement;
  Βεβαίως. Μέσω Citibank Online, έχετε πρόσβαση στους 12 πιο πρόσφατους μηνιαίους λογαριασμούς της κάρτας σας (αρχεία pdf) και σε Citi Statement 3 ετών.

  Η υπηρεσία e-Statement είναι διαθέσιμη για όλες τις πιστωτικές κάρτες;
  H υπηρεσία e-Statement είναι διαθέσιμη για όλες τις πιστωτικές κάρτες Citibank και Diners Club, πλην των εταιρικών.

  Aν εγγραφώ στην υπηρεσία e-Statement, μπορώ να συνεχίσω να λαμβάνω το λογαριασμό της κάρτας μου ή/και το Citi Statement μέσω ταχυδρομείου;
  Η εγγραφή σας στην υπηρεσία e-Statement καταργεί την ταχυδρομική αποστολή του έντυπου λογαριασμού της κάρτας σας ή του Citi Statement. Γι' αυτό το λόγο, λαμβάνετε το λογαριασμό σας μόνο ηλεκτρονικά. Παρόλ' αυτά, σε περίπτωση που η τράπεζα κρίνει σκόπιμο (π.χ. περιέλθετε σε κατάσταση υπερημερίας στην κάρτα σας), θα λάβετε το λογαριασμό σας και ταχυδρομικά.

  Δεν θέλω να διακόψω την έγγραφή μου στην υπηρεσία e-Statement, αλλά πιθανώς κάποιον συγκεκριμένο μήνα να χρειαστώ σε έντυπη μορφή τον λογαριασμό μου. Θα μπορείτε να μου τον στείλετε;
  Βεβαίως, αρκεί να επικοινωνήστε με το Citiphone και να ζητήσετε την έκδοση του συγκεκριμένου λογαριασμού σας. Η Τράπεζα θα εκδώσει ένα γνήσιο αντίγραφο του λογαριασμού που σας ενδιαφέρει και θα σας τον ταχυδρομήσει στη διεύθυνση που θα υποδείξετε. Η εγγραφή σας στην υπηρεσία e-Statement θα ισχύει κανονικά.

  Πληρώνω τον μηνιαίο λογαριασμό της κάρτας μου μέσω ΕΛΤΑ. Μπορώ, παρ' όλα αυτά, να εγγραφώ στην υπηρεσία e-Statement;
  Βεβαίως. Η πληρωμή του μηνιαίου λογαριασμού σας μπορεί να συνεχίσει να γίνεται μέσω ΕΛΤΑ, αρκεί να συμπληρώσετε τη φόρμα της Ταχυπληρωμής ή Ταχυδρομικής Επιταγής που θα βρείτε στα ΕΛΤΑ με το όνομά σας, τον αριθμό της κάρτας σας και τον λογαριασμό είσπραξης της Citibank. Συγκεκριμένα, ο Αριθμός Λογαριασμού Ταχυπληρωμής της Citibank είναι 3 00 07-9 για κάρτες Visa, και 80 96-0 για κάρτες MasterCard.

  Έχω λάβει ειδοποίηση με email για την έκδοση του e-Statement, αλλά δεν ξέρω πως να μπω στο Citibank Online. Τι πρέπει να κάνω;
  Για να συνδεθείτε στην υπηρεσία Citibank Online, ακολουθήσετε τις οδηγίες που βρίσκονται στον Οδηγό Χρήσης έχοντας μαζί την Citi Debit Card σας ή την πιστωτική σας κάρτα.

  Αν ΔΕΝ γνωρίζετε / θυμάστε το ΑΤΜ PIN της Citi Debit Card ή της πιστωτικής σας κάρτας, μπορείτε να ζητήσετε επανέκδοση PIN μέσω CitiPhone. Αφού το λάβετε, τότε μπορείτε να ολοκληρώσετε τη σύνδεσή σας στο Citibank Online.

   
   
   
   
   
   
  Συχνές Ερωτήσεις
  Όροι Υπηρεσίας
  Οδηγός χρήσης
  Citibank Online
  Έξυπνες κινήσεις οικονομικής διαχείρισης
   

   

   

   
  ασφάλεια  |  English

  Citibank.gr
  H Citibank International Plc μεταβίβασε τις εργασίες του κλάδου λιανικής τραπεζικής Ελλάδος στην Alpha Τράπεζα Α.Ε.
  Τα σήματα της Citibank χρησιμοποιούνται προσωρινά δυνάμει άδειας χρήσης.

  Εχεμύθεια
  Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων και Επενδυτικών Υπηρεσιών
  © Copyright 2005 Citicorp

  ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ