Συχνές ερωτήσεις για πιστωτικές κάρτες

 • Πώς μπορώ να αποκτήσω μια πιστωτική κάρτα;
 • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις πιστωτικές κάρτες της Citibank και πώς να τις αποκτήσετε, παρακαλώ πατήστε εδώ.

 • Πώς μπορώ να ενημερωθώ για το υπόλοιπο λογαριασμού της πιστωτικής μου κάρτας και για τις συναλλαγές που πραγματοποιήθηκαν μετά την έκδοση του λογαριασμού μου;
 • Το Citibank Οnline σας προσφέρει μία σειρά υπηρεσίες, μέσα από τις οποίες μπορείτε να παρακολουθείτε τις κινήσεις και τα υπόλοιπα των πιστωτικών καρτών σας. Για να συνδεθείτε στο Citibank Online πατήστε εδώ.  
  Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη και μέσα από τη συσκευή του κινητού σας μέσω της εφαρμογής Citi Mobile.
  Για να κατεβάσετε την εφαρμογή στο iPhone πατήστε εδώ:

  H υπηρεσία Citi Mobile είναι διαθέσιμη και για συσκευές Android™ και Blackberry®. Μάθετε περισσότερα

  Εναλλακτικά μπορείτε  να καλέσετε στο Citiphone Banking στο τηλέφωνο 210 92 90 100 για κάρτες Citibank ή 210 92 90 200 για κάρτες Diners και θα συνδεθείτε με την Αυτόματη Τηλεφωνική Εξυπηρέτηση (IVR).
  Για την διευκόλυνσή σας παρακαλούμε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:
  Βήμα 1: Πιέστε 1 (Πληροφορίες υπολοίπου)
  Βήμα 2: Πληκτρολογήστε Αριθμό πιστωτικής κάρτας και τα στοιχεία επιβεβαίωσης
  Βήμα 3: Πιέστε 1 (Τρέχον υπόλοιπο) ή πιέστε 2 (συναλλαγές μετά την έκδοση του λογαριασμού)

  Τέλος μπορείτε να ενημερωθείτε από οποιοδήποτε ΑΤΜ της Citibank.

 • Μπορώ να πληρώσω οφειλές μου προς το Δημόσιο με χρήση της πιστωτικής μου κάρτας;
  Η Citibank σας διευκολύνει στην αποπληρωμή των οφειλών σας προς το Ελληνικό Δημόσιο. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ πατήστε εδώ.


 • Πώς μπορώ να ενημερωθώ για τα επιτόκια και τα έξοδα των πιστωτικών καρτών;
  Για να ενημερωθείτε για τα επιτόκια και τα έξοδα των πιστωτικών καρτών, παρακαλώ πατήστε εδώ.


 • Πώς μπορώ να επανεκδώσω/ ξεμπλοκάρω το προσωπικό κωδικό PIN της πιστωτικής μου κάρτας;
  Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εκπρόσωπο της Citibank σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζάς μας  ή στην τηλεφωνική υπηρεσία Citiphone, στο τηλέφωνο 210 92 90 100 για κάρτες Citibank ή 210 92 90 200 για κάρτες Diners.


 • Με ποιο τρόπο μπορώ να πληρώσω τον λογαριασμό της πιστωτικής μου κάρτας;
  Τώρα, μπορείτε να πληρώνετε την πιστωτική σας κάρτα γρήγορα, εύκολα και χωρίς αναμονή σε ουρές. Για τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμών των καρτών Citibank παρακαλώ πατήστε εδώ.


 • Πώς μπορώ να διακόψω εντολές αυτόματης εξόφλησης (πχ εταιρία κινητής τηλεφωνίας, συνδρομή περιοδικών);
  Αν η αρχική αίτηση ανάθεσης αυτόματης εξόφλησης έχει υποβληθεί απευθείας στην Citibank, μπορείτε να διακόψετε τη σχετική εντολή επικοινωνώντας με την τηλεφωνική υπηρεσία Citiphone, στο τηλέφωνο 210 92 90 100 για κάρτες Citibank ή 210 92 90 200 για κάρτες Diners.
  Στις περιπτώσεις όμως όπου η αρχική αίτηση ανάθεσης αυτόματης εξόφλησης έχει υποβληθεί στην εκάστοτε εταιρία, η αίτηση ανάκλησής θα πρέπει να υποβληθεί από εσάς στην ίδια εταιρία.


 •  Πώς μπορώ να καταθέσω αίτημα αμφισβήτησης συναλλαγής;
  Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εκπρόσωπο της Citibank σε οποιοδήποτε κατάστημα της τράπεζάς μας ή στην τηλεφωνική υπηρεσία Citiphone,στο τηλέφωνο 210 92 90 100 για κάρτες Citibank ή 210 92 90 200 για κάρτες Diners. Επιπλέον, θα χρειαστεί να συμπληρώσετε και μία δήλωση που μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.
 • Αν το ερώτημά σας αφορά κάτι άλλο πατήστε  εδώ 

  Tα iPhone®, iPod touch® είναι εμπορικά σήματα κατατεθέντα της Apple Inc. Το App Store είναι σήμα υπηρεσιών της Apple Inc. Το Android™ αποτελεί σήμα κατατεθέν της Google Inc., νομικό πρόσωπο το οποίο δεν συνδέεται με την Citigroup Inc.
  Το σήμα Blackberry® ανήκει στην Research In Motion Limited και είναι κατοχυρωμένο στις Η.Π.Α. και ενδεχομένως να είναι καταχωρημένο ή να τελεί υπό καταχώρηση σε άλλες χώρες. H Citigroup Inc. δεν αποτελεί δικαιούχο, ανάδοχο ή συνδεδεμένο νομικό πρόσωπο της Research in Motion Limited ούτε αποτελεί εντολοδόχο αυτής.

  επιστροφή