προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Διάκριση της Citi Ελλάδος στα Βραβεία Ανθρώπινου Δυναμικού 2014 της KPMG.

 

Αθήνα, 3 Απριλίου 2014.

Το Bραβείο Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG  στην κατηγορία «Διακράτηση Ανθρώπινου Δυναμικού», κέρδισε η Citi Ελλάδος συμμετέχοντας για πρώτη φορά στο θεσμό αυτό.

H Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού της Citi Ελλάδος βραβεύθηκε για την υιοθέτηση του πρωτοποριακού προγράμματος «Our Life at Citi», ενός προγράμματος δέσμευσης και ικανοποίησης των εργαζομένων, με στόχο τη δημιουργία ενός ακόμη καλύτερου εργασιακού περιβάλλοντος.

Μια ομάδα εργαζομένων, οι VOE (Voice Of the Employee) Ambassadors, αποτέλεσε την κινητήριο δύναμη του προγράμματος, αναλαμβάνοντας από τον Απρίλιο του 2012 πρωτοβουλίες και υλοποιώντας εσωτερικά ενέργειες γύρω από τέσσερις βασικούς πυλώνες, την Αναγνώριση και Ανταμοιβή, τη Διαφάνεια και Αξιοκρατία, την Εξέλιξη και Ανάπτυξη και την Καινοτομία.

Οι VOE Ambassadors στήριξαν το έργο και τις δράσεις τους, λειτουργώντας συμπληρωματικά με τη Διεύθυνση Ανθρώπινου Δυναμικού και αξιοποιώντας ποικίλα κανάλια επικοινωνίας με τους εργαζόμενους.

Με αφορμή τη βράβευση ο κος Κώστας Τσαλίκης, Αναπλ. Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Citi Ελλάδος και Διευθυντής Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού Δυτικής Ευρώπης, Citi, δήλωσε:  «Οι άνθρωποί μας είναι η πηγή έμπνευσης για όλα όσα σχεδιάζουμε. Δεσμευθήκαμε να κάνουμε κάτι για το προσωπικό μας, δημιουργώντας ένα ακόμη καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Μια τέτοια διάκριση μας κάνει να αισθανόμαστε υπερήφανοι και αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση των προσπαθειών μας».

Η απονομή έγινε στο πλαίσιο του 17ου Συμποσίου Ανθρώπινου Δυναμικού της KPMG, που πραγματοποιήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 2014.

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ