προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Διάκριση της υπηρεσίας Pay By SMS της Citi στα E-volution Awards 2014.

 

 

Αθήνα, 7 Ιανουαρίου 2014.

Η Citi Ελλάδας κατέκτησε το τρίτο βραβείο στα E-volution Awards 2014 στην κατηγορία «Καλύτερος Συνδυασμός Ψηφιακού και Φυσικού Καναλιού» για την υπηρεσία Pay By SMS. Πρόκειται για μια πρωτοποριακή υπηρεσία που επιτρέπει στους κατόχους καρτών Citibank και Diners να πληρώνουν τις κάρτες τους στέλνοντας SMS, χρεώνοντας έναν τραπεζικό λογαριασμό που τηρούν σε άλλη τράπεζα στην Ελλάδα, κάνοντας την πληρωμή της κάρτας τους ακόμη πιο εύκολη, πιο γρήγορη και πιο ασφαλή.

Η υπηρεσία Pay by SMS αποτελεί άλλη μια καινοτομία της Citi Ελλάδας και εντάσσεται στη στρατηγική της για περαιτέρω βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών εξυπηρέτησης και συναλλαγών μέσω εναλλακτικών δικτύων.

Η νέα υπηρεσία είναι δωρεάν, παραμένει διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα και προσφέρει ταχύτητα, ευκολία και ασφάλεια στους πελάτες όπου και αν βρίσκονται, οποτεδήποτε τη χρειαστούν.

Σύμφωνα με τον Γιάννη Γραμματικό, Γενικό Διευθυντή Marketing της Citi Consumer Bank, "H δεύτερη συνεχόμενη διάκριση της στο συγκεκριμένο θεσμό, μετά το πρώτο βραβείο για τα e-corners, στην ίδια κατηγορία στα βραβεία του 2013, η Citi επιβεβαιώνει τη σταθερή της δέσμευση για άριστη, ασφαλή και καινοτόμα παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες της".

Τα E-volution Awards αποτελούν το μοναδικό διαγωνισμό στην Ελλάδα για την ανάδειξη και επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών στο χώρο του ηλεκτρονικού επιχειρείν.

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ