προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Ο Δρ. Mark Mobius συζητά με τους πελάτες της Citibank στην Ελλάδα για τις επενδυτικές ευκαιρίες στις αναδυόμενες αγορές, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της στον τομέα Διαχείρισης Περιουσίας.

 

 

Αθήνα, 17 Οκτωβρίου 2013.

Η Citi Ελλάδας, πιστή στο στρατηγικό της στόχο για συνεχή ενίσχυση του τομέα Διαχείρισης Περιουσίας, υποδέχτηκε στην Αθήνα το διαχειριστή παγκοσμίου κύρους Δρ.Mark Mobius, Executive Chairman of Templeton Emerging Markets Group.

Στο πλαίσιο εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Hilton Athens, οι πελάτες της Citi είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Δρ.Mobius για τις «Εξελίξεις στις Αναδυόμενες Αγορές» και να συζητήσουν τις διαθέσιμες επενδυτικές ευκαιρίες. Ο Δρ.Mobius είναι ένας από τους σημαντικότερους διαχειριστές κεφαλαίων στον κόσμο με εξειδίκευση στις αναδυόμενες αγορές και στις αγορές νέων συνόρων (frontier markets) και θεωρείται κορυφαία προσωπικότητα στον τομέα του. Σύμφωνα με τον Δρ. Mobius, απαντώντας στην ερώτηση επενδυτή «Πότε είναι καλύτερα να επενδύσει κανείς?», «οι ανοδικές αγορές έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από τις καθοδικές, οπότε η καλύτερη χρονική στιγμή για να επενδύσει κάποιος είναι όταν έχει τα χρήματα για να το κάνει».  Ακόμη σύμφωνα με τον Δρ. Mobius, «οι τακτικές, επαναλαμβανόμενες επενδύσεις μπορούν να αποτελέσουν μια πολύ καλή λύση για τον επενδυτή».

Επιπρόσθετα, η Citi, στην επιδίωξή της για ενίσχυση των υπηρεσιών προς τους πελάτες της, διοργάνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, το «Next Generation Investment Camp». Η εκδήλωση NextGen ήταν μία ημέρα ενημέρωσης των παιδιών των Citigold πελατών, σχετικά με τις θεμελιώδεις αρχές διαχείρισης περιουσίας, σε ένα διασκεδαστικό και ενθαρρυντικό περιβάλλον μάθησης που θέτει τις βάσεις, προκειμένου οι νεαροί και νεαρές να είναι σε θέση να πάρουν τις σωστές οικονομικές αποφάσεις στο μέλλον. Σύμφωνα με το Γενικό Διευθυντή Διαχείρισης Περιουσίας της Citi, κ. Gidon Kessel «H Citi με πρωτοποριακές προτάσεις επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της για όλο και καλύτερες υπηρεσίες προς τους πελάτες της, μοιράζεται μαζί τους τη γνώση που τους βοηθά στη λήψη των αποφάσεών τους σχετικά με τις επενδύσεις τους και τις ανάγκες προστασίας της περιουσίας τους».

Στο ίδιο πνεύμα πραγματοποιήθηκε στις 19 Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη η εκδήλωση «Βασικά Στοιχεία Διαχείρισης Περιουσίας» για Citigold πελάτες. Οι πελάτες έλαβαν από τον επικεφαλής της ομάδας Επενδυτικής Συμβουλευτικής και Έρευνας του Consumer Business, κο Άγγελο Καλλιπολίτη, συμβουλές για την κατανομή χαρτοφυλακίου, βασικές πληροφορίες για τις διαφορετικές επενδυτικές κατηγορίες (ομόλογα, μετοχές κλπ) καθώς και για την ψυχολογία των επενδύσεων.

Τέλος, επαναλαμβάνεται και φέτος στις 19 Νοεμβρίου, για 5η συνεχή χρονιά, το «Citibank Investment Forum V». Το μεγαλύτερο επενδυτικό γεγονός της χρονιάς, που έχει γίνει πλέον θεσμός, δίνει την ευκαιρία στους πελάτες της Τράπεζας να ακούσουν εκτιμήσεις και απόψεις για τις αγορές και τα χρηματοοικονομικά εργαλεία, όχι μόνο από την Citi, αλλά και από μερικούς από τους μεγαλύτερους, παγκόσμιου φήμης επενδυτικούς οίκους με τους οποίους συνεργάζεται. Το Citibank Investment Forum αναμένεται να παρακολουθήσουν και φέτος περισσότεροι από 900 πελάτες, με τη συμμετοχή των επενδυτικών οίκων BlackRock, Franklin Templeton, JP Morgan, Invesco, Pictet, Pioneer και Schroders.

  

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ