προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Συνεχίζονται τα μοναδικά προνόμια και οι αποκλειστικές προσφορές του Diners Club.

 

 

Αθήνα, 26 Ιουνίου 2013.

Το Diners Club συνεχίζει και το καλοκαίρι να προσφέρει στα μέλη του ξεχωριστές εμπειρίες, στο πλαίσιο των μοναδικών προνομίων και παροχών που απολαμβάνουν οι κάτοχοι καρτών Diners.
Έτσι τον Ιούνιο, σε συνεργασία με τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο στην Ελλάδα, τις εκδόσεις  Ψυχογιός, εξασφάλισε αποκλειστικές προσφορές σε βιβλία που φτάνουν μέχρι και το 60%.
Παράλληλα, το Diners Club και σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Ψυχογιός, διοργάνωσε αποκλειστικά για τα μέλη του δυο εκδηλώσεις βασισμένες στο Βιβλίο, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν νέα βιβλία, τους συγγραφείς τους αλλά και να κερδίσουν όμορφα δώρα.
 
Το Σάββατο 15 Ιουνίου, στο πολυκατάστημα Public στο Σύνταγμα, οι κάτοχοι της Diners Club μαζί με τα παιδιά τους, είχαν την  ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον αγαπημένο των παιδιών Χ. Δημόπουλο, παρουσιαστή της εκπομπής «Ουράνιο Τόξο». Τα παιδιά πέρασαν ευχάριστες ώρες παίζοντας δημιουργικά και κάνοντας κατασκευές. Η εκδήλωση έγινε με αφορμή το νέο βιβλίο του Χ. Δημόπουλου «Κατασκευές από το Ουράνιο Τόξο» από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τα παιδιά δοκίμασαν νόστιμες λιχουδιές, κέρδισαν δώρο βιβλία ενώ 3 τυχεροί κέρδισαν τα βιβλία της χρονιάς σε δωροεπιταγή ίσης αξίας!

Αλλά και για τα ενήλικα μέλη του Diners Club, διοργανώθηκε μία υπέροχη βραδιά βιβλίου! Στις 20 Ιουνίου, στο χώρο του Public Café με την εκπληκτική θέα της Αθήνας, τα μέλη του Diners Club μοιράστηκαν τα μυστικά της σωστής διατροφής με τον Γ. Μουλίνο και τους συνεργάτες του, σε ένα ανοιχτό διάλογο γύρο από την υγιεινή διατροφή, τα μυστικά της και πολύτιμες συμβουλές για καλύτερη υγεία. H εκδήλωση έγινε με αφορμή την παρουσίαση του νέου βιβλίου του Γ. Μουλίνου «Διατροφή για μια καλύτερη Ζωή» από τις εκδόσεις Ψυχογιός. Ακολούθησε κοκτέιλ για τους παρευρισκόμενους, ενώ 3 τυχερά μέλη του Diners Club κέρδισαν σε κλήρωση τα βιβλία της χρονιάς με δωροεπιταγές ίσης αξίας. 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ