προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

«Οι Κρούντς» σε avant-premiere αποκλειστικά για κατόχους Diners Club.

 

 

Αθήνα, 15 Απριλίου 2013.

Το Diners Club λατρεύει να παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου στους πελάτες του και υποδέχθηκε περισσότερους από 700 προσκεκλημένους με τα παιδιά τους στην Avant premiere της ταινίας «Οι Κρουντς», της πιο περιπετειώδους 3D ταινίας κινουμένων σχεδίων της χρονιάς από τη Fox & την DreamWorks!

Τα παιδιά πρωταγωνίστησαν στη γιορτή που ακολούθησε την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι και διασκέδασαν κάνοντας face painting, πατινοδρομίες με δώρο καταπληκτικά πατίνια για τους νικητές,  ζωγραφική σε καμβά και βότσαλα τους ήρωες της ταινίας, αναρρίχηση και R-wall.

Η αποκλειστική προβολή της κινηματογραφικής ταινίας σε συνεργασία με την Odeon και τη Fox 20th Century αποτελεί συνέχεια μίας σειράς εκδηλώσεων για τα μέλη του Diners Club, με στόχο να τους προσφέρει αποκλειστικά προνόμια και μοναδικές στιγμές διασκέδασης.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης μοιράστηκαν στα παιδιά και τους συνοδούς τους, 100% φυσικοί χυμοί Amita FUN! Κοκτέιλ Καρότο & τα αγαπημένα πατατάκια Tsakiris. Στο χώρο βρέθηκε και ο νέος ήρωας της Amita FUN!, «ΜΑΣΤΡΟΚΑΡΟΤΟΣ», ο οποίος διασκέδασε τους μικρούς θεατές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η ταινία αφορά μια προϊστορική κωμική περιπέτεια, η οποία ακολουθεί την πρώτη οικογένεια του πλανήτη, η οποία χάνει τη σπηλιά που την προστάτευε και ξεκινά ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο από ξεχωριστά πλάσματα. Τα μέλη της οικογένειας των Κρούντς μέσα από το ταξίδι τους προς τον μοναδικό τους προορισμό και την αλληλεπίδραση με έναν υπέροχο τύπο, τον Γκάι, ο οποίος καταφέρνει να τους σπρώξει προς την αλλαγή, θα καταφέρουν να εξερευνήσουν όλα τα υπέροχα αγαθά της φύσης και να αλλάξουν μια για πάντα τις συνήθειές τους. Γιατί αν αυτό δεν συμβεί, τότε το ανθρώπινο είδος ίσως να μην τα καταφέρει ποτέ να εξελιχθεί!

Στην προβολή της avant premiere παρευρέθησαν ηθοποιοί και γνωστές προσωπικότητες του καλλιτεχνικού χώρου.

  

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ