προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

FINANCIAL TIMES ΚΑΙ CITI: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΗ ΒΡΑΒΕΙΑ «FT/CITI INGENUITY AWARDS 2013»

Ο παγκόσμιος θεσμός που βραβεύει καινοτόμες ιδέες για την προώθηση της αστικής ανάπτυξης. Προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων: 31 Μαρτίου 2013

 

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2013.

Οι Financial Times και η Citi απηύθυναν σήμερα πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για τα βραβεία «FT/Citi Ingenuity Awards 2013: Urban Ideas in Action», τον παγκόσμιο θεσμό που στοχεύει στην αναγνώριση ατόμων, ομάδων, οργανισμών και κοινοτήτων που έχουν αναπτύξει πρωτοποριακές λύσεις για την αντιμετώπιση αστικών προκλήσεων προς όφελος των πόλεων, των πολιτών και των αστικών κοινοτήτων.

Σήμερα, περισσότεροι από 3,3 δισ. άνθρωποι ζουν σε αστικές περιοχές – αριθμός που αναμένεται να αυξηθεί σε πάνω από 5 δισ. έως το 2030, σύμφωνα με στοιχεία της έκθεσης του ΟΗΕ. Προκειμένου, λοιπόν, να διασφαλιστεί η αδιάλειπτη ανάπτυξη και πρόοδος των πόλεων, η ανάγκη για αντιμετώπιση της ολοένα και ταχύτερης αστικοποίησης γίνεται ακόμη πιο επιτακτική. Ο παγκόσμιος αυτός θεσμός που αναπτύχθηκε από τους Financial Times και τη Citi, σε συνεργασία με το INSEAD, αποσκοπεί στην αναγνώριση των ιδεών που τροφοδοτούν την αστική πρόοδο και ανάπτυξη.

Ποια τα νέα στοιχεία για το 2013
Το 2013, τα FT/Citi Ingenuity Awards επεκτείνονται σε ένα ευρύ φάσμα τομέων: από την τοπική αυτοδιοίκηση, τα συστήματα μεταφοράς, την ενέργεια και τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, την εκπαίδευση και τη διαχείριση πόρων μέχρι τον στεγαστικό τομέα, την υγεία, τη δημόσια ασφάλεια, τις κοινωνικές υπηρεσίες, τις τεχνολογίες κινητής τηλεφωνίας, τη συμμετοχή των πολιτών και τις πλατφόρμες συνεργασίας.

  • Οι κορυφαίοι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν σε δύο ένθετα παγκόσμιας κυκλοφορίας των Financial Times.
  • Η επιλογή των φιναλίστ θα γίνει κατά περιφέρεια.
  • Οι φιναλίστ κάθε περιφέρειας θα κληθούν να συμμετάσχουν σε εκδηλώσεις όπου θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν περαιτέρω σχετικά με τις αστικές προκλήσεις και τις πιθανές λύσεις με κορυφαίους παράγοντες του κλάδου.
  • Από κάθε περιφέρεια θα αναδειχθεί ένας νικητής.
  • Ο παγκόσμιος νικητής θα ανακοινωθεί σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στη Νέα Υόρκη τον Δεκέμβριο του 2013.

Λίγα λόγια για τα βραβεία
Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν με βάση ένα ευρύ φάσμα κριτηρίων, όπως μεταξύ άλλων η πρωτοτυπία, ο αντίκτυπος, η αποτελεσματικότητα και τα αποτελέσματα. Τα κριτήρια αξιολόγησης σχεδιάστηκαν από το INSEAD, μία από τις κορυφαίες και μεγαλύτερες σχολές μεταπτυχιακής εκπαίδευσης στον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων διεθνώς. Οι Financial Times και το INSEAD θα εξετάσουν όλες τις αιτήσεις υποψηφιότητας ως προς τις τυπικές προϋποθέσεις συμμετοχής. Η επιλογή των νικητών θα γίνει από διεθνή κριτική επιτροπή την οποία θα απαρτίζουν ειδικοί από διάφορους κλάδους. Ως χορηγός, η Citi δε θα μετάσχει στην αξιολόγηση ή την εξέταση των υποψηφιοτήτων.

Οι υποψηφιότητες θα γίνονται δεκτές ηλεκτρονικά από τις 28 Ιανουαρίου 2013 μέχρι τις 31 Μαρτίου 2013.

Το έντυπο της αίτησης, τα κριτήρια επιλεξιμότητας και περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία διατίθενται στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.FTCitiawards.com

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με:

ΗΠΑ:
Ryann Gastwirth
Διευθυντής Επικοινωνίας, Financial Times
Τηλ.: +1 917 551 5094
E-mail: ryann.gastwirth@ft.com

Liz Fogarty
Διευθύντρια Δημοσίων Υποθέσεων Citi
Τηλ.: +1 212 559 0486

Ηνωμένο Βασίλειο/ΕΜΑΑ:
Kristina Eriksson
Υπεύθυνη Επικοινωνίας, ΕΜΑΑ, Financial Times
Τηλ.: +44 20 7873 4961
E-mail: kristina.eriksson@ft.com

Ελλάδα:
Citi:
Μανίνα Μενιδιάτη: 210 8186274, maria.s.menidiati@citi.com
Μαριλένα Μάκρη: 210 8186408, marilena.makri@citi.com

Λίγα λόγια για τους Financial Times:
Οι Financial Times, ένας από τους κορυφαίους ειδησεογραφικούς οργανισμούς στον τομέα της επιχειρηματικής ενημέρωσης παγκοσμίως, είναι διεθνώς αναγνωρισμένος για την εγκυρότητα, την ακεραιότητα και την ακρίβειά του. Προσφέροντας σημαντικές ειδήσεις, σχολιασμούς, δεδομένα και αναλύσεις για τη διεθνή επιχειρηματική κοινότητα, η συνολική επί πληρωμή έντυπη και ψηφιακή κυκλοφορία των Financial Times ξεπερνά τα 600.000 φύλλα (πιστοποίηση της Deloitte, Τ3 2012), ενώ συνολικά, σε παγκόσμιο επίπεδο, η μέση ημερήσια αναγνωσιμότητα της έντυπης και ηλεκτρονικής έκδοσης ανέρχεται σε 2,1 εκατομμύρια (πιστοποίηση PwC, Μάιος 2012). Ο δικτυακός τόπος «FT.com» έχει περισσότερους από 5 εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες και πάνω από 312.000 ψηφιακούς συνδρομητές. Η έντυπη κυκλοφορία της εφημερίδας σε παγκόσμιο επίπεδο ανέρχεται σε 286,401 (ABCs, Δεκέμβριος 2012).

Λίγα λόγια για τη Citi:
Η μητρική εταιρεία Citi αποτελεί μία τράπεζα παγκοσμίου βεληνεκούς και κύρους με 200 εκατομμύρια πελάτες και παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες. H Citi παρέχει μία ευρεία σειρά
χρηματοοικονομικών προϊόντων και υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της λιανικής τραπεζικής και των πιστωτικών, εταιρικών, επενδυτικών υπηρεσιών, των υπηρεσιών θεματοφυλακής, παγκοσμίων συναλλαγών και διαχείρισης κεφαλαίου για ιδιώτες, εταιρείες, κυβερνήσεις και οργανισμούς.
Για επιπλέον πληροφορίες: www.citigroup.com | Twitter: @Citi | YouTube: www.youtube.com/citi | Blog: http://new.citi.com | Facebook: www.facebook.com/citi | LinkedIn: www.linkedin.com/company/citi

Λίγα λόγια για την πρωτοβουλία «Citi for Cities»:
Η πρωτοβουλία «Citi for Cities» αξιοποιεί τα καλύτερα στοιχεία της Citi ανά τον κόσμο με σκοπό την αύξηση της αποδοτικότητας των πόλεων, μέσω της παροχής χρηματοδότησης που διευκολύνει το εμπόριο και τον εκσυγχρονισμό και μέσω της αύξησης της πρόσβασης των πολιτών σε υπηρεσίες που προάγουν τη βιωσιμότητα και την ευημερία. Στόχος της Citi είναι η στήριξη των πόλεων για την επίτευξη των φιλοδοξιών τους σε βασικά οικοσυστήματα που τροφοδοτούν τις πόλεις, όπως η διοίκηση, οι οδικές και διαμετακομιστικές υποδομές, οι λιμένες εισόδου, η ενέργεια και οι υπηρεσίες κοινής ωφέλειας, το περιβάλλον εργασίας και η εκπαίδευση, η υγεία και η ασφάλεια, αλλά και η ανανέωση και ανάπτυξη. Το εύρος των δραστηριοτήτων συμμετοχής της Citi στην αστική ζωή εκτείνεται στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, τον χρηματοοικονομικό κλάδο, τους πολίτες και τις κοινότητες μέσα στις οποίες ζουν. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.citiforcities.com.

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ