προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Η παγκόσμια εφαρμογή mobile banking της Citi για εταιρικούς πελάτες "CitiDirect BESM Mobile" ξεπέρασε στον 1 χρόνο λειτουργίας τα 10δισ. Δολάρια ΗΠΑ σε συνολική αξία συναλλαγών.

 

Αθήνα, 15 Οκτωβρίου 2012.

Το CitiDirect BESM Mobile αποτελεί ορόσημο στη στρατηγική της Citi για την εξυπηρέτηση των μεγάλων εταιρικών πελατών της μέσω εφαρμογών στο κινητό τηλέφωνο. Η εφαρμογή που αναπτύχθηκε από τη Citi Transaction Services έχει ήδη ξεπεράσει μέσα στον 1ο χρόνο λειτουργίας της τα 10δισ. Δολάρια ΗΠΑ σε συνολική αξία συναλλαγών σε 86 χώρες. Το CitiDirect BESM Mobile αποτελεί μία από τις πλέον παγκόσμιες προτάσεις Mobile Banking, χρησιμοποιείται από 400.000 χρήστες σε όλο τον κόσμο και στην Ελλάδα που εκπροσωπούν πάνω από 60.000 πελάτες και είναι διαθέσιμο σε 12 γλώσσες, σύντομα δε και στην ελληνική.

Η εφαρμογή CitiDirect Banking Evolution (BE)SM Mobile σχεδιάστηκε από το Citi Innovation Lab στο Δουβλίνο σε συνεργασία με την τεχνολογική ομάδα του CitiDirect και δίνει στους εταιρικούς πελάτες πρόσβαση στις ακόλουθες βασικές λειτουργίες συναλλαγών που παρέχει το CitiDirect Online Banking μέσω των κινητών τους τηλεφώνων και των tablets:

  • Λήψη ειδοποιήσεων και δημιουργία, εξουσιοδότηση, εκτέλεση και διαγραφή πληρωμών για επεξεργασία end-to-end
  • Έλεγχος υπολοίπων λογαριασμών και συναλλαγών για μεγαλύτερη διευκόλυνση
  • Εξουσιοδότηση για εισαγωγή αρχείου πληρωμών
  • Βελτιστοποίηση της χρήσης των κινητών τηλεφώνων με εξελιγμένο σχεδιασμό

Το CitiDirect BESM Mobile έχει κερδίσει την αναγνώριση της αγοράς ως μία καινοτόμος λύση για τους πελάτες και έχει διακριθεί με το Overall Most Innovative 2012 Monarch Innovation Award της Barlow Research Associates Inc. καθώς και με το Innovation in Cash & Treasury Technology Award από το The Banker Magazine.

Σύμφωνα με τον Σπύρο Γκίλη, Επικεφαλής Citi Transaction Services στην Ελλάδα, «Το CitiDirectBESM Mobile αποτελεί μία ακόμη κίνηση της Citi στην κατεύθυνση της ανάπτυξης ενός πλήρους ψηφιακού σετ εργαλείων για την εξυπηρέτηση των εταιρικών της πελατών σε διεθνές επίπεδο. Συνεργαζόμενη με εργαστήρια τεχνολογικής καινοτομίας και επενδύοντας σε αυτά, στοχεύει στην εξέλιξή της σε παγκόσμια ψηφιακή τράπεζα.»

Σύμφωνα με τον Naveed Sultan, Global Head, Treasury and Trade Solutions της Citi, «είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι που οι πελάτες μας αγκάλιασαν το CitiDirect BESM Mobile μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα. Έχουμε ήδη ξεπεράσει τους στόχους μας από άποψη απόδοσης. Η εμπειρία του CitiDirect BESM Mobile μας έδειξε ότι όταν παρέχεις στους πελάτες καινοτόμες λύσεις που απαντούν στις ανάγκες τους οι οποίες αλλάζουν διαρκώς, η ταχύτατη προσαρμογή και υιοθέτηση αυτών των λύσεων όπως και η διάδοσή τους είναι επιτεύξιμες».

Η Citi Transaction Services, είναι μονάδα της Citi Institutional Clients Group, και παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης συναλλαγών και θεματοφυλακής σε πολυεθνικούς οργανισμούς, χρηματοοικονομικά ιδρύματα και οργανισμούς του Δημοσίου σε όλο τον κόσμο. Με ένα δίκτυο που εκτείνεται σε περισσότερες από 95 χώρες, η Citi Transaction Services εξυπηρετεί άνω των 65.000 πελατών.

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ