προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

O Grant Carson αναλαμβάνει επικεφαλής του Consumer Business στη Citibank Ελλάδας.

 

Αθήνα, 9 Μαΐου 2011.

Σε συνέχεια της νέας στρατηγικής της Citibank στην Ελλάδα για το Consumer Banking, η Citi ανακοινώνει την ένταξη του κ. Grant Carson στο δυναμικό της, ως επικεφαλής του Consumer Βusiness Ελλάδας, από τον Ιούνιο 2011.  

Ο κ. Carson έχει σημαντική εμπειρία στη διεθνή τραπεζική, έχοντας διατελέσει σε υψηλόβαθμες θέσεις στη Citi διεθνώς επί 13 χρόνια. 

«Είμαι βέβαιος ότι το Consumer Banking της Citibank υπό την ηγεσία του Grant Carson θα αναπτύξει περαιτέρω τις δραστηριότητές του, αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την τρέχουσα αρνητική οικονομική συγκυρία», δήλωσε σχετικά ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi Ελλάδας.

«Ανυπομονώ να ενταχθώ στην ομάδα της Citibank Ελλάδας και να εξελίξω έναν ήδη ισχυρό οργανισμό,» δήλωσε ο κ. Carson. «Στην περίοδο προκλήσεων που διανύουμε, η Citi έχει ως στόχο να παραμείνει ένας στιβαρός συνεργάτης για τους πελάτες της και να προσδίδει αξία στις οικονομικές τους επιδιώξεις. Γνωρίζοντας τις ικανότητες και την αφοσίωση των ανθρώπων του καθώς και την υπεροχή των προϊόντων και των υπηρεσιών του, είμαι βέβαιος ότι το Consumer Business της Citi Ελλάδας θα ανταποκριθεί σε αυτό το στόχο».

Ο Grant Carson από το 2007 έως σήμερα, είναι επικεφαλής του International Personal Banking της Citi για την περιοχή Ευρώπης, Μ. Ανατολής & Αφρικής (ΕΜΕΑ), το οποίο αναδιοργάνωσε με επιτυχία, εξελίσσοντάς το σε σημαντικό πυλώνα της στρατηγικής διαχείρισης περιουσίας του Consumer Business της Citi. Η συνεργασία του με τη Citi ξεκίνησε το 1998, στον τομέα Emerging Local Corporates, Citi Ν. Αφρικής, συνεχίστηκε με τη θέση του Business Development Head στο International Personal Banking ΕΜΕΑ, Consumer Business και ακολούθως ως επικεφαλής του International Business Development, Citi Αυστραλίας.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ