προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Citibank Investment Forum ΙΙ.
8 Παγκόσμιοι Επενδυτικοί Οίκοι στην Αθήνα.

 

Αθήνα, 29 Νοεμβρίου 2010.

Εκπρόσωποι οκτώ από τους μεγαλύτερους διεθνείς Επενδυτικούς Οίκους παρέστησαν στο 2ο Επενδυτικό Forum της Citibank που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 22 Νοεμβρίου. Η πρωτοβουλία ανήκει στο Citigold Personal Banking της Τράπεζας και οι πελάτες της έδωσαν δυναμικό παρόν προκειμένου να ενημερωθούν κατ’ αποκλειστικότητα για όλες τις βασικές κατηγορίες επενδύσεων από κορυφαία στελέχη των Επενδυτικών Οίκων Invesco, BlackRock, Legg Mason, J.P.Morgan, Pictet, Franklin Templeton, Goldman Sachs και Schroders, καθώς και από τον γνωστό αναλυτή της ελληνικής αγοράς μετοχών της Citi, κύριο Λάμπρο Παπαδόπουλο.

Η Citibank πρώτη εισήγαγε στην Ελλάδα το 2001 την έννοια της ανοιχτής αρχιτεκτονικής στις επενδύσεις με τη διάθεση προϊόντων άλλων οίκων εκτός από τα δικά της. Σήμερα ηγείται της ελληνικής αγοράς στα Αμοιβαία Κεφάλαια, παρέχοντας στους πελάτες της τη μεγαλύτερη ποικιλία επενδυτικών προτάσεων με περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα. Οι διεθνείς Επενδυτικοί Οίκοι που αντιπροσωπεύει η Citibank παρουσίασαν τις απόψεις τους για τα Εταιρικά Ομόλογα-Invesco, τις Ευρωπαϊκές Μετοχές-BlackRock, τις Αμερικανικες Μετοχές-Legg Mason, τα Μετατρέψιμα Ομόλογα-J.P.Morgan, τις Μέγα Τάσεις και τις Θεματικές Επενδύσεις-Pictet, τα Εμπορεύματα & Αγαθά-Franklin Templeton, τα Ομόλογα Αναδυόμενων Aγορών-Goldman Sachs και τις Μετοχές Αναδυόμενων Αγορών-Schroders.

O αναλυτής της Citi για τις ελληνικές μετοχές, κος Λάμπρος Παπαδόπουλος, Managing Director, κλείνοντας τις παρουσιάσεις αναφέρθηκε στον «μαραθώνιο» της Ελλάδας για την ανάκαμψη της χώρας μιλώντας μεταξύ άλλων για τα μακροοικονομικά στοιχεία που αφορούν τη χώρα, τις επιπτώσεις της κρίσης στις ελληνικές μετοχές, τις πιθανότητες και τα θετικά μιας αναδιάρθρωσης του χρέους με την επιμήκυνση του μνημονίου μετά το 2012. Σχετικά με το ελληνικό χρηματιστήριο, ανέφερε ότι «η Citi εκτιμά πως η ελληνική αγορά μετοχών θα υπο-αποδώσει σε σχέση με τις Bορειοευρωπαϊκές αγορές, εκτίμηση που ισχύει και για τις αντίστοιχες τράπεζες». Τελειώνοντας αναφέρθηκε σε αλλαγές που θα έκαναν τις αγορές πιο θετικές απέναντι στην Ελλάδα, όπως η επιτυχημένη εφαρμογή του προϋπολογισμού, η αποτελεσματική αναδιάρθρωση των ΔΕΚΟ, η διαφάνεια και η βελτίωση του φορολογικού συστήματος. «Οι επενδυτές θα ξαναγυρίσουν στην Ελλάδα μόλις δουν πραγματικές αλλαγές και βελτιώσεις παρά την προοπτική της αναδιάρθρωσης του χρέους», ανέφερε ο κος Παπαδόπουλος.

To Citigold Personal Banking συνιστά μοναδική τραπεζική εμπειρία που συνδυάζει τη διαχείριση της περιουσίας με την τεχνογνωσία της Citibank, ενός από τους μεγαλύτερους τραπεζικούς οργανισμούς στον κόσμο, την προτεραιότητα στις τραπεζικές συναλλαγές και την ανταμοιβή με ειδική τιμολόγηση και αποκλειστικές υπηρεσίες. Το Citigold απευθύνεται σε όσους έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και συνολική τραπεζική σχέση τουλάχιστον 100.000Ευρώ.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ