προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αθήνα, 15 Νοεμβρίου 2010.

Στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης του επιχειρηματικού και επενδυτικού κλάδου της στην Ελλάδα, η Citi ανακοινώνει την ένταξη στο δυναμικό της του κ. Παντελή (Λίνου) Λέκκα.

Ο κ. Λέκκας αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Επιχειρηματικής και Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο,  από τον Ιανουάριο 2011.  Ο κ. Λέκκας προέρχεται από την Bank of America Merrill Lynch όπου ήταν επικεφαλής της Επενδυτικής Τραπεζικής για την Ελλάδα και την Κύπρο για τα τελευταία 6 χρόνια.  Πριν από αυτή τη θέση, εργαζόταν στην Credit Suisse επί 8 χρόνια.  Ο κ. Λέκκας είναι κάτοχος B.Sc. από το Queen Mary & Westfield College, University of London και M.Phil. από το Robinson College, Cambridge University.

«Το Corporate & Investment Banking στην Ελλάδα αποτελεί μία σημαντική επιχειρηματική μονάδα για την Citi στην Ευρώπη και την γενικότερη στρατηγική του Οργανισμού.  Η αξία που προσφέρουμε στους διεθνείς και εγχώριους πελάτες μας βασίζεται στην ευρεία και σε βάθος εμπειρία των στελεχών μας.  Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που ο κ  Λέκκας θα πλαισιώσει την δυναμική αυτή στελέχωση της Citi και είμαι σίγουρος ότι με την πολύτιμη εμπειρία του θα συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα Corporate & Investment Banking της Τράπεζάς μας στην Ελλάδα και την Κύπρο» δήλωσε σχετικά ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi Ελλάδας.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ