προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αθήνα, 10 Νοεμβρίου 2010.

Στα πλαίσια της συνεχούς ενίσχυσης του τομέα των Αγορών στην Ελλάδα, η Citibank ανακοινώνει ότι ο κ. Άντης Κωστόπουλος ανέλαβε επικεφαλής του τομέα Global Markets από 1η Σεπτεμβρίου 2010.

Ο κ. Άντης Κωστόπουλος από τις αρχές του 2008, ήταν Treasurer στη Διεύθυνση Διαχείρισης Διαθεσίμων και Επενδυτικών Δραστηριοτήτων της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας. Πριν από αυτή τη θέση, ο κ. Κωστόπουλος εργαζόταν στη Citi, και ήταν επικεφαλής του Fixed Income Trading και στην συνέχεια του Fixed Income Sales.

Ο κ. Α. Κωστόπουλος είναι κάτοχος BA από το American Intercontinental University, και MBA από το City University Business School.

Ο κ. Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Citi στην Ελλάδα δήλωσε σχετικά: «είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την ένταξη του κ. Κωστόπουλου  στο δυναμικό της Citi στην Ελλάδα.  Είμαι σίγουρος ότι με την πολύτιμη εμπειρία του και σε συνδυασμό με την μακροχρόνια και δυναμική παρουσία της Citi στον τομέα Global Markets, θα συμβάλλει στην επίτευξη των αναπτυξιακών μας στόχων».

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ