προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Μείωση επιτοκίου έως και 6 μονάδες με τις νέες κάρτες Flex Citibank και Diners.

 

Αθήνα, 1 Νοεμβρίου 2010.

Η Citibank και το Diners Club δημιούργησαν μια νέα σειρά καρτών με την ονομασία Flex που δίνουν τη δυνατότητα στον κάτοχο της κάρτας να μειώσει το επιτόκιο των αγορών του έως και 6 μονάδες. Με τη μείωση αυτή, το επιτόκιο των καρτών Flex μπορεί να διαμορφωθεί στο 11,7% που συνιστά ένα από τα χαμηλότερα επιτόκια της αγοράς.

Συγκεκριμένα το επιτόκιο της νέας κάρτας Flex μειώνεται και παραμένει χαμηλό για νέες αγορές κατά:

  • 4 μονάδες αν ο κάτοχος της κάρτας πληρώνει εμπρόθεσμα τουλάχιστον την ελάχιστη μηνιαία οφειλή. Στην αντίθετη περίπτωση, η κάρτα επιστρέφει στο αρχικό της επιτόκιο.
  • 6 μονάδες αν ο κάτοχος της κάρτας πληρώνει εμπρόθεσμα και επιπλέον πραγματοποιήσει αγορές με την κάρτα μεγαλύτερες των 300€ τον μήνα. Εφόσον τον επόμενο μήνα δεν πραγματοποιηθούν αγορές τουλάχιστον αυτής της αξίας, το επιτόκιο της κάρτας θα μειωθεί όχι κατά 6, αλλά κατά 4 μονάδες.

   
Οι κάρτες Flex είναι οι μοναδικές που σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία, δίνουν την ευχέρεια στον κάτοχο της κάρτας να απολαμβάνει τόσο χαμηλό επιτόκιο, βελτιώνοντας έτσι τις προϋποθέσεις εξόφλησής τους.

Όσοι έχουν ήδη στην κατοχή τους κάρτα Citibank ή Diners μπορούν να τις μετατρέψουν σε Flex, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά και τα οφέλη των καρτών τους, αλλά με επιπλέον πλεονέκτημα το χαμηλότερο επιτόκιο.

Οι κάρτες Flex έχουν ετήσια συνδρομή 50€. Από τη σειρά Flex εξαιρούνται οι κάρτες Student, καθώς και οι Prestige, Platinum και Corporate.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ