προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Κορυφαία επενδυτικά κεφάλαια σε Διημερίδα Επενδυτών της Citi στην Αθήνα.

 

Αθήνα, 17 Μαΐου 2010.

Η Citi διοργάνωσε Διημερίδα Επενδυτών στις 13 και 14 Μαΐου στην Αθήνα όπου συμμετείχαν κορυφαία διεθνή μετοχικά επενδυτικά κεφάλαια και 12 από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες, με συντονιστή της εκδήλωσης τον κ. Λάμπρο Παπαδόπουλο, Managing Director, Citi Investment and Research Analysis.

Στόχος της Citi ήταν να δώσει στα κορυφαία αυτά επενδυτικά κεφάλαια μια ευκαιρία να ενημερωθούν επισήμως για την κατάσταση στην Ελλάδα και τις μελλοντικές προοπτικές τόσο από κυβερνητικούς αξιωματούχους όσο και ανώτερα διοικητικά στελέχη των μεγαλυτέρων ελληνικών εταιρειών.

Αρκετά από τα διεθνή μετοχικά επενδυτικά κεφάλαια έχουν ήδη σημαντικές θέσεις σε ελληνικές εταιρείες, ενώ άλλα, έχουν εκφράσει μέσω των εκπροσώπων τους την επιθυμία να επενδύσουν στην ελληνική αγορά.

Ο κος Χρήστος Βασιλειάδης, Διευθύνων Σύμβουλος Citi Ελλάδος, τόνισε ότι «είναι ιδιαίτερα σημαντικό αυτές τις δύσκολες μέρες για τη χώρα μας να γίνονται τέτοιας σπουδαιότητας  επενδυτικές συναντήσεις και για το λόγο αυτό μεταφέραμε τη διημερίδα από το Λονδίνο στην Αθήνα. Η έλευση κορυφαίων επενδυτικών οίκων στη χώρα μας καταδεικνύει το ζωηρό ενδιαφέρον τους για τις ελληνικές εταιρείες και τις εξελίξεις στην Ελλάδα.»

Η λίστα των συμμετοχών στην διημερίδα περιελάμβανε 17 επενδυτικά κεφάλαια από τα μεγαλύτερα της παγκόσμιας αγοράς, από Μ. Βρετανία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία και Ιρλανδία.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ