προφίλ εχεμύθεια citibank.com
sign on δελτία τύπου εταιρική κοινωνική ευθύνη επικοινωνία πίνακας πλοήγησης αρχική σελίδα
Δελτία 2014
Δελτία 2013
Δελτία 2012
Δελτία 2011
Δελτία 2010
Δελτία 2009
Βραβείο Δημοσιογραφικής Αριστείας
Δελτία Τύπου


 

Διευρύνεται το πρόγραμμα «νοιάζομαι». Πολλαπλασιάζεται το όφελος για τα παιδιά.

 

Αθήνα, 2 Φεβρουαρίου 2010.

Με αφορμή την επιτυχή συμπλήρωση του πρώτου χρόνου υποστήριξης του έργου των Συλλόγων Ελπίδα και ΕΛΕΠΑΠ, η Citibank διευρύνει το πρόγραμμα «νοιάζομαι», δίνοντας πλέον τη δυνατότητα και στους πελάτες της να συνεισφέρουν προσωπικά. Συγκεκριμένα, οι κάτοχοι των καρτών Citibank Visa ή/και MasterCard μπορούν στο εξής να καθορίσουν ένα ποσό με τη μορφή πάγιας εντολής στην πιστωτική τους κάρτα, το οποίο θα αποδίδεται σε μηνιαία βάση ως δωρεά στους δύο οργανισμούς.

Παράλληλα η Citibank συνεχίζει για δεύτερη χρονιά να προσφέρει 0,05 ευρώ στους συλλόγους Ελπίδα και ΕΛΕΠΑΠ, για κάθε αγορά που πραγματοποιείται με τις Citibank Visa και MasterCard, χωρίς καμία επιβάρυνση των κατόχων των καρτών. Ο πρώτος χρόνος του προγράμματος συμπληρώθηκε με επιτυχία, συγκεντρώνοντας το ποσό των 260.000 ευρώ που προσέφερε η Citibank στα δύο Σωματεία.

Για την προώθηση και επικοινωνία του προγράμματος «νοιάζομαι», η Citibank έχει πολύτιμους υποστηρικτές τις εταιρείες Teleperformance Hellas, Publicis, Publicom Hill & Knowlton, Media Edge, τις οποίες ευχαριστεί για την αφιλοκερδή  προσφορά των υπηρεσιών  τους.

Η ευαισθητοποίηση του κοινού στο έργο των συλλόγων ΕΛΠΙΔΑ και  ΕΛΕΠΑΠ και η αφοσίωση της Citibank στο σκοπό του «νοιάζομαι» θα εξασφαλίσουν και φέτος την επιτυχία του προγράμματος.

Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ και η ΕΛΕΠΑΠ υποστηρίζουν εδώ και χρόνια τα παιδιά με καρκίνο και κινητική αναπηρία αντίστοιχα, επιτελώντας αξιόλογο και αναγνωρίσιμο έργο. Ο Σύλλογος ΕΛΠΙΔΑ πλησιάζει τον εντυπωσιακό στόχο της δημιουργίας του πρώτου Παιδιατρικού Ογκολογικού Νοσοκομείου στην Ελλάδα μέσα από αδιάκοπη εργασία 20 χρόνων, και παράλληλα η ΕΛΕΠΑΠ έχει στηρίξει πάνω από 100.000 παιδιά με κινητική αναπηρία στα 73 χρόνια προσφοράς της.

 

 

 

 

 
ασφάλεια  | απασχόληση @ citibank  |  English

Citibank.gr


Εχεμύθεια
Όροι και επισημάνσεις
Σύστημα Εγγύησης Καταθέσεων Ηνωμένου Βασιλείου
© Copyright 2005 Citicorp

ΚΑΡΤΕΣ TΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ